Speltips inför Augsburg – Schalke 04 3/11: Bra läge

Simon Pålsson Publicerat: 3 november 2019

Bundesliga på tapeten när söndagen tickar in och mötet mellan bottenlaget Augsburg och Europajagande Schalke 04 kan bli någonting extra – eller?

Annons:

Det blir Bundesliga för hela slanten på söndagen när Augsburg ska försöka vända sin minst sagt deppiga trend hemma mot Schalke 04. Det går att säga mycket om den här matchen, men den som väntar sig en fest kanske inte riktigt ska sitta alldeles för tryggt i sin tv-soffa där hemma.

Visst, nu har Augsburg spelat massvis med målrika matcher på sistone. Men efter endast en vinst på sina 13 senaste matcher behöver man stuva om en del på hur man tar sig an matcherna. Den målrika trenden har sannerligen inte gynnat hemmalaget och det gör att man nu måste prioritera defensiven ännu mer tydligt.

Schalke 04 har häng i toppen av tabellen och har faktiskt mer än fyra poäng upp till serieledningen. Som säsongen artar sig ska det här mycket väl kunna sluta i en ny Europaplats. För Augsburg handlar det primärt om att säkra nytt kontrakt. Sju poäng är inte bra på nio omgångar, men en seger skulle plötsligt göra att man klättrar en handfull placeringar direkt.

Annons:

Skadorna spelar roll

Felix Götze har inte kunnat spela någonting under inledningen på den här säsongen och prognosen säger att han missar ett bra tag till av säsongen. Martin Schmidt står också inför en del svårigheter när han ska ta ut sitt lag den här gången då Marek Suchy och Carlos Gruezo adderats till skadelistan. Fredrik Jensen står också som osäker. Här kan vi väl poängtera att det inte är den klassiske forwarden från Trelleborgs FF vi pratar om.

Schalke 04 har Benjamin Stambouli på skadelistan och sedan tidigare är Nabil Bentaleb inte med på grund av en långvarig skada. David Wagner, en tränare som många känner igen efter sin tid i Premier League och sin nära vänskap till en viss Jürgen Klopp, kan dock formera en stark elva här.

Med det sag tror vi på en ganska defensiv match. Det har blivit under 2,5 mål i tre raka matcher som bortalaget har spelat. Dessutom är man svårslagna mot inte minst Augsburg, som man inte förlorat mot på sju raka matcher.

Under 3 mål (asian handicap) spelas till 1,66 gånger insatsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 3 mål (asian handicap)
Odds:  1,66 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  18:00, söndag 3/11
TV:   viasatfotboll logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: