Speltips inför Dortmund – Bayern München 7/11: Dagens rek från Rasim Reiz

Simon Pålsson Publicerat: 6 november 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Vi rekar med odds, rekar, speltips och förutsättningar inför det tyska klassikermötet mellan Borussia Dortmund och Bayern München den 7 november 2020.

  Rygga vårt speltips hos Betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

På mäktiga men folktomma Signal Iduna Park i drabbar de två tyska jättarna Dortmund-Bayern München samman i vad som är lördagens supermatch!

Mäktiga Bayern München som enligt mig och säkerligen många andra är just nu världens bästa lag. Lag efter lag i Champions League, Bundesliga städas av och i vissa stunder känns Bayern München på en nivå än övriga lag i fotbollseuropa. Man saknar till dagens match Alphonso Davies, Pavard och kanske Niklas Sule som är tveksam.

Inför dagens match så har Dortmund 15 poäng inspelade (5 vinster 1 förlust) efter 6 omgångar så har man en klättrat upp i en delad serieledning med endast två insläppta mål, i ärlighetens namn har man inte stött på något tuffare motstånd. Man får klara sig utan Schmelzer och Zagadou som båda är knäskadade sen tidigare, tveksamma till spel är Can och Hummels, men Delaney- Akanji kan få spela igen ihop som senast i Champions League.

Tränarkampen mellan Lucian Favre och Hans Dieter Flick kommer bli intressant att följa då det verkligen kommer krävas en hel del från Dortmund om man ska rå på Bayern München.

Senast lagen möttes var i Supercupen där Bayern München vann genom ett mål av Joshua Kimmich och slutsiffrorna skrevs till 3-2.

Ofta offensiva möten

Matcherna mellan dessa lag brukar som oftast bjuda på klassisk offensiv tysk fotboll men många världsstjärnor på planen. I Dortmund står hoppet till det norska undret Haaland medans Bayern Munchen har just nu världens bästa anfallare i form av Lewandowski som också toppar skytteligan på hela 10 mål efter 6 omgångar.

Båda lagen vill säkerligen gå upp i serieledning genom en vinst här mot sina bittra rivaler och rycka lite i tabellen innan landslagsuppehållet
Jag tror Bayern Munchen kommer vara väldigt motiverade inför uppgiften och är någon klass bättre än Dortmund som kommer sakna Hummels i försvaret när Lewandowski står i straffområdet och det kan bli kännbart.

Summerar vi läget i båda lägren och förutsättningarna inför matchen och där till lägger till att matchen spelas inför tomma läktare och inte den gula väggen som så oftast kan bära Dortmund framåt.

Jag tror Bayern vinner den här matchen och vi spelar den raka tvåan hos bland andra Betsson för fina 2,00 smeten!

Bara att luta sig tillbaka och njuta av den tyska klassikern!

Borussia Dortmund - Bayern München

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Jämför odds: