Speltips inför Dortmund – Schalke 14/3: Slagläge och överdrivet odds (uppskjuten)

Spelbloggare Publicerat: 13 mars 2020

Att bara på några dagar ladda om från fallet i Champions League kan komma att visa sig svårt för Borussia Dortmund och det kan öppna för en bortaskräll när Schalke 04 kommer till Signal Iduna Park.

  Spela Schalke +1,5 mål (asian) till oddset 1,82!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Streama Borussia Dortmund – Schalke 04 och resten av dagens Bundesliga helt utan kostnad: Klicka här för mer information! I samma veva får du 200% bonus upp till 1 000 kronor hos spelbolaget ComeOn, via oss.

2-1 hemma på Signal Iduna Park mot PSG räckte inte till för Dortmund, som i veckan förlorade bortamötet med noll mål mot två och därmed är utskickade ur CL-slutspelet. Nu handlar allt, exakt, allt om Bundesliga framöver.

Och det är mycket på spel – titelracet i första hand och i andra hand att säkra en topp fyra-placering. Andraplatsen parkeras på just nu och till toppen av kullen, där Bayern München hittas, är det fyra poäng att hämta in.

Gästerna försöker stoppa en brutal blödning så här till slutspurten av säsongen; har inte vunnit under ordinarie tid på nio matcher, varav två i den inhemska cupen och resterande i serien, och med det tappat enormt med mark i toppen. Nu handlar det “bara” om att ta hem en Europa League-plats – en som de har, om än till kvalet, via den sjätteplats de står på just nu.

Men som nämnt; formen, den är extremt svag och framtiden således oviss.

Schalke steppar upp

1-1 hemma mot Hoffenheim är normalt inget resultat att vara fullt tillfredsställda över, men för Schalke var det eventuellt till och med att se som en ljusning med hänsyn till hur det sett ut på sistone och det var det första målet de antecknats för på fyra matcher.

Signal Iduna Park, Dortmund borta, är en flera nivåer tuffare uppgift – men vi vill inte räkna bort Schalke 04…

Formen, såklart, är illavarslande och här saknas ett flertal spelare i Omar Mascarell, Daniel Caligiuri, Benjamin Stambouli, Salif Sané, Ozan Kabak och eventuellt duon bestående av Suat Serdar samt Juan Miranda. Brutala problem i jämförelse med Dortmund som enbart har Marco Reus med säkerhet borta. Därutöver Thomas Delaney tveksam.

Men i det normala har Schalke ett bra lag i Bundesliga-mått mätt och tajmingen att ställas mot Dortmund, som alltså kommer från en brutalt tuff CL-batalj bara för tre dagar sedan och som behövt slicka såren från uttåget ur slutspelet, bör vara bra.

Ytterst tveksamt om skillnaderna ska ses som så stora som oddssättarna hos de olika spelbolagen menar…

Vi spelar Schalke med +1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner, spelar oavgjort eller förlorar med max uddamålet – till fina 1,82x hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Schalke 04 +1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,82
Bolag: Bethard
Spelstopp: 15:30, lördag 14/3
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo unibettv logo