Speltips inför Düsseldorf – Schalke 27/5: Spelbolagen helt fel ute

Spelbloggare Publicerat: 27 maj 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Femtio-femtio menar oddssättarna. Annorlunda tänker vi! Valet av sida inför onsdagens batalj mellan Fortuna Düsseldorf och Schalke 04 i Bundesliga kunde knappast ha varit enklare än såhär.

  Rygga vårt speltips hos bet365 – till bästa möjliga odds!

Annons:

Streama matchen – helt kostnadsfritt! Få dessutom en välkomstbonus om 300% extra, upp till 750 kronor. Regler & villkor tillämpas.

Upp som en sol, ner som en pannkaka. Schalke 04, alltid med ambitioner att spela på den europeiska scenen, har fallit ihop totalt ända sedan årsskiftet och ännu sämre har det blivit efter uppehållet. Först? 0-4 i baken i derbyt mot Borussia Dortmund. Sedan? 0-3 hemma mot Augsburg.

Offensivt uddlöst, defensivt svajigt. Absolut ingenting fungerar för Schalke 04, som nu som bäst kommer kunna spela Europa League-kval nästa år. Men vad talar för det, så katastrofalt illa det ser ut just nu?

Fortuna Düsseldorf kämpar med näbbar och klor i bottenstriden av Bundesliga, vilket knappast kommer som en chock – att kontraktet skulle vara i fara. Nu är de placerade som tredjejumbo, kvalplatsen, och har tre poäng upp ovanför strecket. Observera att speltipset var skrivet samt publicerat före tisdagens matcher.

Undertecknad har sett en hel del positiva tendenser i Fortuna Düsseldorf, efter deras två kryss Paderborn samt Köln efter uppehållet. Dock var det oerhört illa med tappet från 2-0 till 2-2 under de absoluta slutminuterna mot de senare nämnda.

Men om vi tar resten av matchen? Flera fina sekvenser.

Nu är Düsseldorf, på nytt, i stort behov av poängtillskott och med en bra dos desperation ska de ses med fina chanser mot ett Schalke 04 som tappat allt. Exakt allt. Låt oss upprepa det: 0-7 på två matcher sedan uppehållet och inte en enda vunnen av de 11 senaste matcherna.

Här saknar S04 Amine Harit samt har fem spelare osäkra; Omar Mascarell, Benjamin Stambouli, Suat Serdar, Jean-Clair Todibo samt Ozan Kabak. Hemmalaget saknar i deras tur Zack Steffen. Osäkert runt Dawid Kownacki.

Spelbolagen värderar det här vara femtio-femtio. Vi menar att Fortuna Düsseldorf, såhär på hemmaplan, är att betrakta som klara favoriter.

Vårt spel? Düsseldorf +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid kryss – till oddset 1,94 hos Bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – få upp till 1 250 kr i spelkrediter!
för nya kunder hos bet365. Regler & villkor tillämpas. Se hemsidan för fler detaljer.

Annons:

Speltips:

Speltips: Fortuna Düsseldorf +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,94
Bolag: Bet365
Spelstopp: 20:30, onsdag 27/5
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo unibettv logo comeontv logo