Speltips inför Fortuna Düsseldorf – Köln 13/3: Livsviktigt bottenmöte (uppskjuten)

Spelbloggare Publicerat: 13 mars 2020

En brutalt viktig bortamatch ska utspela sig i tyska Bundesliga – tredjejumbon Fortuna Düsseldorf mot jumbon Paderborn. Här är planen med vårt speltips att mer än dubbla det investerade kapitalet.

  Spela Düsseldorf att vinna till oddset 2,05!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

16. Fortuna Düsseldorf, 25: 22p, -23 mål
17. Werder Bremen, 24: 18p, -28 mål
18. Paderborn, 25: 16p, -24 mål

Så ser det ut som i botten av Bundesliga när lagen har nio seriematcher vardera att avverka – och för Paderborn skulle en förlust i detta möte kunna ses som den sista dolkstöten; då ska väl kontraktet inte kunna räddas?

För Fortuna Düsseldorf är situationen också extremt pressad när de står på platsen som tredjejumbo och har fyra poäng upp till säker mark och Mainz 05 på platsen ovanför. Gäller onekligen att ta chansen här, på hemmaplan och mot ett utslaget motstånd, att kamma hem en färsk trea och knappa in på de ovanför.

Ångest och stora risker, men också möjligheter att ta vara på. En av årets viktigaste bataljer, för båda parter, väntar och det finns med andra ord någonting att se fram emot här.

Streama matchen – gratis: Klicka här för att öppna ditt konto hos spelbolaget ComeOn, som visar sport i världsklass helt kostnadsfritt, och få då också en välkomstbonus på 200% upp till 1 000 kronor.
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Rakt spel

Så, mer än dubbelt upp för Fortuna Düsseldorf att vinna – det tar vi, va?

Två bottenlag, men ett Paderborn som känns klart kallare och utan hopp än vad fallet är i Düsseldorf, vars chanser till nytt kontrakt fortfarande är stora. Ett sundhetstecken är att hemmalaget förlorat blott en av deras sex senaste seriematcher. Förvisso alldeles för få vunna, men mot ett motstånd av denna karaktär ska en fullpottare vara nära till hands.

Paderborn ser mer och mer hopplösa ut. De fyra förluster de kommer från är illavarslande, resultaten såväl som prestationerna. Sist blev det en 1-2-förlust hemma mot Köln och dessförinnan 0-2 i baken i samband med att Mainz 05 besöktes.

Det är dessutom en relativt maffig skadelista som Paderborn kommer till spel med; prydd av Luca Kilian, Strelo Mamba och Sven Michel samt med frågetecken över Uwe Hünemeier, Rifet Kapic och Christopher Antwi-Adjei. Hemmalaget har “bara” Dawid Kownacki och Zack Steffen out.

Något som i viss mån kan påverka och minska betydelsen av hemma-/bortaplansfaktorn är att matchen spelas inför tomma läktare på grund av Coronaviruset, men alldeles oavsett menar vi att Düsseldorfs favoritskap ska vara större. Sätter in dolkstöten för tabelljumbon Paderborn?

Den raka ettan tas alltså till 2,05 x insatsen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Fortuna Düsseldorf vinner, rak etta
Odds: 2,05
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:30, fredag 13/3
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo unibettv logo

 

xx-small;”>Annons:


Annons: