Speltips inför Frankfurt – Augsburg 7/2: Underhållning väntar

Spelbloggare Publicerat: 7 februari 2020

Det finns onekligen ett och annat som talar för en underhållande målfest till fredagens match i Bundesliga, den mellan Eintracht Frankfurt och Augsburg. Visst missar ni inte att rygga vårt bettingtips från Commerzbank-Arena?

Annons:

Streama matchen kostnadsfritt hos spelbolaget ComeOn: Läs mer om hur – här! Regler & villkor tillkommer. Detaljer på hemsidan.

En match från mittenskiktet av Bundesliga, mellan två lag utan större chans att ta position i striden om platserna ut i Europa eller med risk att dras in i nedflyttningsstriden. Ingenting jättehett. Men en match som absolut kan bli sevärd. Det är precis det, god underhållning, vi är inne på att det kan bli.

Frankfurt, som spelar Europa League-slutspelsfotboll till slutet av månaden, har alla anledningar till att vara missnöjda över säsongen – men situationen har i viss mån ljusnat; senast skickade de ut ett starkt RB Leipzig ur tyska cupen och för några veckor sedan värjdes desamma undan även i Bundesliga. Tre vunna och ett kryss på de senaste matcherna. Innan dess? En fasansfull svacka.

Och Augsburg? De kan vara mer tillfreds med situationen, sett till de relativt låga förväntningar som funnits på laget. Säsongen har varit delad under perioder, vassa sådana liksom sämre sådana, och kalenderåret 2020 öppnades med två förluster – för att senast vinna med 2-1 över Werder Bremen.

Borta inför matchen för Augsburg är Simon Asta, Julian Schieber samt Iago. Eintracht Frankfurt saknar Marco Russ och Lusas Torró medan Bas Dost samt Gelson Fernandes är osäkra för spel.

En sportsligt småkall historia, såhär på förhand. Men en sådan där det kan bli att åka av. En, ur neutral synpunkt, underhållande 90-minutershistoria. Vi investerar med andra ord i – målen. Att det blir en hel del av den varan.

Annons:

Full fart framåt

Vi kan öppna med lite enkel statistik; Frankfurts seriematcher snittar 3,15 mål. Augsburgs hela 3,6. Två av seriens mer målglada lag.

Nu handlar det också om en match där viljan att vinna borde vara större än rädslan att förlora, i och med att båda parter befinner sig i mittensmeten av tabellen. Eintracht Frankfurt har på allvar funnit formen, vilket toppades med en 3-1-vinst över Leipzig senast, och kommer förstås vilja vara de som sätter tonen för matchen.

Och Augsburg? De kan absolut tänkas haka på och även bidra till ett förhöjt tempo på planen. Kalenderårets tre matcher har innehållit 13 mål totalt. Defensivt sårbara, men offensivt potenta.

Minst tre baljor i matchen, med god sannolikhet fler? Över 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid tre – tas till 1,93 gånger smeten hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr i oddsbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,93
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:30, fredag 7/2
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo unibettv logo

 

Annons:


Annons: