Speltips inför Frankfurt – Hertha Berlin 6/12: Ångestbetonat

Spelbloggare Publicerat: 6 december 2019

Ångesten är total när krislagen Eintracht Frankfurt och Hertha Berlin drabbar samman på Commerzbank Arena under fredagskvällen. Någon höjdartillställning väntar vi oss inte.

Annons:

Känner ni hur det osar ångest?

Hertha Berlin med fem raka förluster i Bundesliga, en plats som tredjejumbo, alltså på kvalplatsen nedåt i seriesystemet. Eintracht Frankfurt med förlorad mark i tabellen; fyra förluster på de fem senaste matcherna. Senast 1-2 i baken när Mainz 05 besöktes. Under nästa vecka möter de Vitoria Guimaraes och kan där åtminstone säkra slutspel i Europa League. Något av ett ljus i tunneln.

Samtidigt, om man bortser från formdipparna och den press som tillkommer på grund av det, är det svårt att jämföra Frankfurt och Hertha Berlin och situationen i klubbarna.

För att klargöra det; Frankfurt har fortfarande alla möjligheter till att koppla kontakt med toppen, de konkurrenter som hittas på Europaplatser. Hittas alltjämt i mitten av tabellen. Och detta när gästerna alltså är tredje sist, 11 pinnar på 13 matcher inspelade, och som alltmer ser ut som en (oväntad) kandidat för nedflyttning.

Dominik Kohr och David Abraham är avstängda för kvällens värdskap och Rune Jarstein för Hertha Berlin.

Annons:

Underspelet tas

En match präglad av just det vi varit inne på – ångest. Krampaktigt och tillknäppt. En sådan typ av match väntar vi oss och det känns rimligt med bakgrund till hur formen ser ut hos de respektive parterna. Tror inte Frankfurt har kraften till att få proppen att åka ur, eller Hertha Berlin att våga spela ut.

Det har svängt en del i matcherna för Frankfurt, men ändå har inte en enda av de fem senaste innehållit fler än tre baljor. Även rätt målrikt när Hertha Berlin varit i farten, mest på grund av det ihåliga försvarsspelet. Samtidigt borde de kunna streta emot hyfsat emot mot en formsvag motståndare.

Marknaden har en något stor tro på målen här – och vi spelar därför under 3,0 (asian handicap) till oddset 1,90 hos Bethard. Insatsen tillbaka vid tre gäller då.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,90
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:30, fredag 6/12
TV: 
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: