Speltips inför Frankfurt – Union Berlin 24/2: 1X2-spel

Spelbloggare Publicerat: 24 februari 2020

Ett mittenmöte står på schemat från tyska Bundesliga i samband med att den nya veckan tar vid och det handlar om Eintracht Frankfurt mot Union Berlin på Commerzbank-Arena, varifrån det investeras i ett 1X2-spel.

  Spela Frankfurt att vinna till oddset 1,95
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Streama matchen helt kostnadsfritt: Klicka via länken för mer information om hur du gör!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Den ena av två hängmatcher från omgång 23 i den tyska fotbollsligan är kanske inte den, på förhand och ur sportslig synpunkt, hetaste – men det finns i alla fall spelvärde som identifierats och kan hämtas inför densamma.

Även om avståndet för Union Berlin inte är överdrivet ner till kvalplatsen som leder nedåt i seriesystemet, så sitter de relativt bekvämt just nu – sex poängs marginal och flera konkurrenter däremellan. Behöver inte känna någon större press.

Ytterligare två poäng uppåt i tabellen återfinns Eintracht Frankfurt – och att vara nere på den undre tabellhalvan är ett för deras del makabert misslyckande, när målet varit att återigen, liksom i fjol, ta en Europaplats.

De positiva delarna? Man är klara för kvartsfinal i DFB Pokal och möter där Bayer Leverkusen om runt en och en halv vecka. Därutöver krossades RB Salzburg med 4-1 i det första Europa League-slutspelsmötet av två. Oväntad islossning, mot ett normalt kompetent motstånd. Kan det vara en europeisk succé som ska sätta Frankfurt på kartan?

Marco Russ och Lucas Torró är out för Frankfurt. Mijat Gacinovic samt Bas Dost tveksamma. Gästerna har Laurenz Dehl, Joshua Mees (skadade) och Christopher Trimmel (avstängd) borta medan Akaki Gogia är osäker.

Annons:

Raka spelet lockar

Det är inte mycket som skiljer Frankfurt och Union Berlin åt i tabellen, men desto mer inför den här matchen. Tror benhårt på en hemmavinst och favoritspelen lockar, fastän oddsen vid första anblick kanske inte ser jättesexiga ut.

Men vad som ska nämnas är att Eintracht Frankfurt är som natt och dag på hemma- kontra bortaplan. Se bara på formraden från Commerzbank-Arena…

Frankfurt – Leipzig: 2-0
Frankfurt – Leipzig: 3-1
Frankfurt – Augsburg: 5-0
Frankfurt – Salzburg: 4-1

Och i hela årets Bundesliga? 6-3-2. Detta kan jämföras med 2-1-8 på resande fot – sämst i hela serien.

Union Berlin har blandat en del på sistone, men på bortaplan håller de sällan speciellt hög standard. Kommer nu också från en 2-3-förlust hemma mot Bayer Leverkusen.

Och när säsongen är summerad, då borde väl skillnaderna dessa parter emellan vara större än nu? Ser Frankfurt som det klart mer helgjutna av fotbollslag.

Den raka ettan spelas till strax under dubbla insatsen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Eintracht Frankfurt vinner, rak etta
Odds: 1,95
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:30, måndag 24/2
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo unibettv logo

 

Annons:


Annons: