Speltips inför Hoffenheim – Dortmund 20/12: Läge för skräll

Spelbloggare Publicerat: 20 december 2019

Fredagens match från Bundesliga är en äkta smällkaramell – Hoffenheim mot Borussia Dortmund. Hur streamas matchen enklast? Och vilket är det bästa spelet inför den? Svaren har vi!

Annons:

Annons: ComeOn streamar Bundesliga och Hoffenheim – Borussia Dortmund utan kostnad. Via oss på Spelbloggare.se får ni med en hundralapp insatt, 500 kronor att spela för samt 1 kg julgodis att sätta tänderna i.

Fyra katastrofmatcher, kantade av uruselt försvarsspel, senare var Hoffenheim tillbaka på rätt spår och vann veckans tuffa bortamöte med Union Berlin med 2-0. Spelmässigt var det tätt och nyckeln var sättet man lyckades sammansvetsa defensiven – helt till skillnad från hur det sett ut på sistone.

Nu vill Hoffenheim fortsätta deras resa uppåt i tabellen. Vid händelse av en seger tas till och med en Europaplats tillfälligt. Enklare sagt än gjort, möjligen. Det är trots allt ett av seriens i särklass bästa lag som besöker dem på Rhein-Neckar-Arena.

Dortmund har, precis som Hoffenheim, haft höga höjder såväl som djupa dalar under säsongen – ännu mer påtagligt. För närvarande ser formen bra ut, även om det var en liten besvikelse att “bara” få oavgjort via 3-3 hemma mot toppkonkurrenten RB Leipzig senast. Det följde upp fyra fullpottare, varav tre av dessa i Bundesliga där man står på platsen som fyra och har ett kort glapp upp till toppen.

Axel Witsel, Thomas Delaney, Marcel Schmelzer samt eventuellt Jadon Sancho kommer missa matchen för BVB. Någon Ishak Belfodil kommer inte finnas med för Hoffenheim, som också har tveksamheter runt statusen på Kevin Vogt och Steven Zuber.

Annons:

Jämn match väntas

Det hade inte sett bra ut på flera veckor och 2-0-vinsten över ett hemmastarkt Union Berlin senast kom i en spelmässigt tajt historia. Hade i viss mån marginalerna på rätt sida, men fick också ordning på försvarsspelet och gjorde vad som krävdes framåt. Då kan man inte undvika att se utvecklingspotential i Hoffenheim den närmaste tiden.

Såhär på hemmaplan, som ett lag med ambitioner för Europaspel, ska det finnas goda möjligheter till ett bra resultat. Detta trots att det offensiva kraftpaketet Dortmund står på den andra sidan planhalvan.

Det har sprudlat om Dortmund, absolut, men senast släppte de alltså in tre mål på hemmaplan och det är tydligt att försvarsspelet är den stora akilleshälen. Hoffenheim hoppas kunna utnyttja detta.

Gillar starkt hemmaoddsen och spelar Hoffenheim med +0,75 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet om de förlorar med uddamålet – till 1,97x hos Bet365. Läge för kryss, kanske?

Annons:
  Rygga spelet hos Bet365!
Regler & villkor gäller. +18 år för spel. Stodlinjen.se.

Annons:

Speltips:

Speltips: Hoffenheim +0,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,97
Bolag: Bet365
Spelstopp: 20:30, fredag 20/12
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo unibettv logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons:


Annons: