Speltips inför Hoffenheim – Paderborn 1/11: Favorit att lita på

Spelbloggare Publicerat: 1 november 2019

Hoffenheim stormar framåt efter en tuff seriestart medan Paderborn cementeras fast i det hopplösa bottenskiktet. Visst ska det inte vara mycket till snack om saken när de drabbar samman med varandra? Favoritspel!

Annons:

Sex matcher och blott en vunnen. Det var Hoffenheims verklighet så sent som inför oktober månad. Därefter kom den stora, fina knocken av Bayern München (dessutom på bortaplan!) med två mål mot ett och som ett brev på posten kom två vinster till efter det. Nu bara en trea upp till CL-området.

Som om det inte räckte, städades MSV Duisburg av med 2-0 i DFB Pokal, den tyska cupen, under veckan. Nu hoppas Hoffenheim fortsätta på det inslagna spåret och de är starkt favorittippade inför fredagens batalj mot Paderborn. Med all rätt.

Gällande Paderborn – är det upp som en sol, ned som en pannkaka? De är nykomlingar i det tyska finrummet, Bundesliga, och har redan fått erfara vilken enorm nivåskillnad som det inneburit. Nio matcher, fyra pinnar och tabelljumbo. Ser mörkt ut.

Men ljusare än för en vecka sedan är det i alla fall; årets första fullpottare plockades när Fortuna Düsseldorf kom på besök till Benteler Arena. Under veckan blev det dock respass ur cupen – en 0-1-förlust mot Bayer Leverkusen. Betydelsen av det bör ändå ses som extremt liten; att fixa kontraktet är det enda av värde. Enda.

Annons:

Ny seger att vänta

Som det vänt för Hoffenheim. Från närmast totalt mörker till positivism och mersmak. Nu ska toppen jagas in på – och då ska man inte tappa mot en nykomling samt jumbo på hemmaplan.

De här tre vinstmatcherna som plockats har alla kommit mot klart tuffare motstånd än vad Paderborn är; Bayern München, Schalke 04 samt Hertha Berlin. Dessutom stabilt i cupen, om än mot ett Duisburg i tredjedivisionen. Vänt totalt.

Med andra ord: vi har mycket svårt att se Hoffenheim tappa i en match av denna karaktär, i rådande form och med den mersmak som finns.

Gästande Paderborn kommer såklart kämpa med näbbar och klor i afton. Blir säkerligen försvarsinriktat; att försöka täppa till ytor och hålla motståndarna borta från de hetaste av möjligheter. Huruvida de kommer lyckas eller ej är en helt annan sak. De imponerar inte det minsta, vinsten förra veckan till trots, vilket de fyra pinnarna på nio matcher starkt understryker.

Hemmavinst? Absolut. Med större siffror? Mer än sannolikt.

Hoffenheim spelas med -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de ”bara” vinner med uddamålet – till 1,79x hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Hoffenheim -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,79 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:30, fredag 1/11
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: