Speltips inför Mainz – Frankfurt 2/12: Trippelt upp

Spelbloggare Publicerat: 2 december 2019

Nästan trippla insatsen betalar Spelbloggares speltips inför måndagens enda match från tyska Bundesliga där Mainz 05 tar emot Eintracht Frankfurt på Opel Arena. Det missar ni väl inte?

Annons:

Vi skiftar vecka och blad och det bjuds på en hel del härlig sport i allmänhet och fotboll i synnerhet under måndagskvällen.

Mainz har stått och stampat under säsongen, förlorat alldeles för många matcher och har visats ha en extremt låg lägstanivå – se bara på 1-6-förlusten mot Bayern München och 0-8-ditot mot RB Leipzig, som sannerligen påvisar just det; hur djupa dalarna varit.

Men kanske håller det på att vända? Senast stod de för en alldeles utmärkt insats, där extrema höjder snarare visades på, i samband med att Hoffenheim krossades med fem mål mot ett – på bortaplan. Formraden står i tre vunna och tre förluster. Väldigt ojämnt, så det är svårt att sia vilket Mainz vi kommer få se på Opel Arena här i afton.

Och Frankfurt? De har underpresterat något, utifrån de förväntningar vi haft på dem. Var också nyligen i något av en dipp; tre raka förluster, två i Bundesliga och en i Europa League, för att förra veckan värja undan (ett i stort delar förvisso b-betonat) Arsenal med 2-1 på Emirates Stadium.

Skadelistan i Mainz är fortsatt prydd av Stefan Bell och Jean-Phillippe Mateta medan Ridle Baku är avstängd. Gästerna har i deras tur David Abraham avstängd; Marco Russ samt Kevin Trapp skadade.

Annons:

Rakt skrällspel

Två ojämna lag är det som drabbar samman. Något högre normalnivå i Frankfurt. Men med fördelen av att spela på hemmaplan samt stärkta av att komma från årets bästa prestation lockar spelen till Mainz som oddsen är nedplitade.

Uppehållet verkade göra Mainz väldigt, väldigt gott – vann direkt med makalösa 5-1 borta över toppjagande Hoffenheim. Sprudlande anfallsfotboll från i princip första till sista minut – och de fyra målen som kom i andra halvlek, de kom trots en man mindre på planen. Galet facit.

Frankfurt ser smådarriga ut. Vann förvisso över ett katastrofalt och b-betonat Arsenal senast, men hade dessförinnan förlorat tre matcher på raken. 0-2 hemma mot Wolfsburg för drygt en vecka sedan. Kommer inte alls till sin rätt.

2,90 gånger pengen för den raka ettan tar vi direkt. LeoVegas med oddset.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!
18+ År – Regler & Villkor gäller, Stödlinjen

Annons:

Speltips:

Speltips: Mainz 05 vinner, rak etta
Odds: 2,90
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 20:30, måndag 2/12
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo unibet logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.