Speltips inför Schalke 04 – Augsburg 24/5: Smakrikt odds!

Spelbloggare Publicerat: 21 maj 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Formen är varken funnen för Schalke 04 eller Augsburg och det blir således lite extra spännande när de ryker ihop på Veltins-Arena. Men visst ska det väl skillnaderna ändå betraktas som hyfsat stora inför matchen?

  rygga vårt speltips hos bethard – till marknadsbästa odds!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Lördagens tidiga match från Bundesliga, med start 13:30. Vi rekommenderar att se matchen på Unibet TV, helt kostnadsfritt, samt då också få 600 kronor att spela för med bara en hundralapp insatt på kontot. Öppna ditt konto här!

Redan före uppehållet var Schalke såväl som Augsburg helt ur form och tillbaka efter det var knappast annorlunda. Schalke åkte på storstryk av rivalen Borussia Dortmund, 0-4 borta, medan Augsburg föll med 1-2 hemma mot Wolfsburg. Långtifrån vad man hoppades på.

Annars är det alltjämt ett Schalke som har chans på att nå ut i Europa League, också en betydande sådan. Däremot är det en radda av konkurrenter som slåss om samma plats, sjätteplaceringen. För närvarande innehas den av Wolfsburg, vilka Schalke 04 har två pinnar samt platser upp till.

Annat är det för Augsburg, som istället kämpar för fortsatt spel i Bundesliga. Före lördagens matcher, inför den 27 omgången, var kvalplatsplacerade Fortuna Düsseldurf fyra pinnar bakom. Laget har förlorat fyra raka matcher samt åtta av de tio senaste. 1-1-8 i resutlatraden. Helt under isen.

Inför matchen saknar Schalke Jean-Clair Todibo, Amine Harit, Omar Mascarell och har Benjamin Stambouli samt Ozcan Kabak på kanske-listan. Augsburg har långtidsskadade Simon Asta indisponibel och André Hahn osäker.

Ettan lockar

Det ser för all del inte bra ut i Schalke, med en stortorsk senast och en radda matcher utan vinst, men här får de samtidigt en fantastisk möjlighet till att studsa tillbaka – mot ett lika kallt och dessutom, på pappret, betydligt sämre lag.

Augsburg föll förvisso sent mot Wolfsburg i omstarten, men har det tufft så fort som nivån höjs ett snäpp och hur man än vrider och vänder på det ska Schalke vara bättre än vad deras resultat antyder.

Ser med andra ord ett slagläge för Schalke att utnyttja läget, studsa tillbaka och kraftsamla ihop till tre färska pinnar.

Hos Bethard får vi 2,10 x insatsen för att Schalke 04 ska vinna matchen och det spelas med glädje, den dunkla formen till trots.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Schalke 04 vinner, rak etta
Odds: 2,10
Bolag: Bethard
Spelstopp: 13:30, söndag 24/5
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo unibettv logo