Speltips inför Stuttgart – Eintracht Frankfurt 2/11: Given position

Spelbloggare Publicerat: 1 november 2018

Enklare än såhär blir det knappast – valet av speltips. Matchen som det handlar om är den mellan Stuttgart samt Eintracht Frankfurt. Förutom ett starkt spel, får ni också ta del av oddsen, startelvorna och allt inför matchen.

Annons:

Fredagslyx? Åh, ja! Matchutbudet är finfint och spelditot likaså. Här tittar vi närmare på kvällens enda match från det tyska fotbollsfinrummet, Bundesliga. Avsparkstiden är 20:30 och matchen visas bäst på Viasat Premium eller Viaplay.

För Stuttgart är det dessutom kniven mot strupen, när de är placerade sist i tabellen och med ett uruselt facit om fem pinnar på nio matcher. En vinst, två kryss och sex förluster. Sex mål framåt och 21 bakåt. Under all kritik, såklart. Finns det mer att kräma ur dem, eller är det den här nivån de håller? Det får tiden utvisa.

Precis efter årets första – och enda – vinst städade Stuttgart om på tränarfronten och in kom Markus Weinzierl och han är redan satt under hård press efter förluster i de tre inledande matcherna vid rodret; 1-3 mot Hannover 96 och 0-4 mot såväl Borussia Dortmund som Hoffenheim.

Här kommer kvällens värdskap till spel med Marc-Oliver Kempf, Borna Sosa samt Anastasios Donis osäkra. Helt out är skadade Daniel Didavi och avstängde Emiliano Insúa. Gästernas frånvarolista är ännu mer välfylld; sex spelare pryds den av, bland andra Marco Fabián.

Klar fördel Frankfurt

Tvärtom är Eintracht Frankfurt en mycket välmående klubb för närvarande. Europa League-gruppspelet har inletts med tre raka vinster, mot Marseille, Lazio samt Apollon och även i seriespelet levereras det. Innan 1-1-krysset när Nürnberg hade tre matcher efter varandra vunnits. Extrem offensiv effektivitet i dessa.

Förutom formfaktorn och det faktum att Stuttgart helt är under isen, är det också betydande skillnader mellan parterna. Bottenlag mot en kandidat för Europaspel – på nytt.

Oddsen på spelen till Frankfurts favör har droppat lite under veckan, men värdet är kvar och ska vara så en bit nedåt.

Vi får nu 1,83 x insatsen för Frankfurt att vinna med försäkringen att få insatsen tillbaka till oavgjort och det är en solklar position att ta.

Annons:
  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 2 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Frankfurt draw no bet
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 20:30, fredag 2/11
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.