Speltips inför Union Berlin – Eintracht Frankfurt 27/9: Fredagsmöte i Tyskland

Simon Pålsson Publicerat: 27 september 2019

Målspelet är det givna fokuset inför fredagens kvällsmöte mellan Union Berlin och Eintracht Frankfurt i tyska Bundesliga den 27 september 2019.

Annons:

Bundesliga på en fredag? Ja, fredagskvällen kommer faktiskt att vigas åt den tyska fotbollen där man nu valt att satsa helhjärtat på experimentet med en match på fredagarna. Det tackar vi för.

Den här veckan är det lite av ett ångestmöte som väntar, mellan ett svagt och dåligt presterande Union Berlin samt ett direkt underpresterande Eintracht Frankfurt. Båda lagen är i stort behov av poäng.

Union Berlin öppnade säsongen med att slå Borussia Dortmund med 3-1 i sin hemmapremiär, men i övrigt har det sett tungt ut under hösten. Nu har man två raka förluster i Bundesliga och man har därmed redan börjat tappa mark.

Eintracht Frankfurt var förra säsongen succélag, men har nu snubblat i både ligan och i Europa Leagues gruppspel där man föll med hela 0-3 hemma mot Arsenal. Det svider ordentligt. Det är uppenbart att defensiven inte riktigt är på plats här.

Annons:

Målspelet är givet

Union Berlin har som sagt haft en skakig inledning på säsongen och i ett sådant läge är det sannerligen inte på sin plats med fler skador, avstängningar och avbräck. Det behövs alla spelare tillgängliga för att kunna vända på den negativa trenden så tidigt det bara går. Men så är alltså inte fallet inför fredagens möte. Grischa Prömel och Suleiman Abdullahi står båda utanför matchtruppen med sakdor. Därtill kommer inte Sebastian Poler till spel på grund av sitt röda kort senast. Det är en spelare som kan bli svår att klara sig utan.

På plussidan kanske det ska nämnas att Neven Subotic däremot återvänder från sin avstängning. Det är ett litet glädjeämne att ha med sig.

Eintracht Frankfurt har haft Sebastian Rode utanför laget i flera matcher. Han lider fortfarande av sviterna från sin knäskada och lär inte spela här heller, även fall han är tillbaka i träning. Marco Russ däremot är ännu inte spelklar och har så inte varit på hela säsongen.

Vår känsla är att den offensiva, målrika inställningen fortsätter.

Över 2,75 mål (asian handicap) spelas till 1,73 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 2,75 mål (asian handicap)
Odds:  1,73 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  20:30, fredag 27/9
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: