Speltips inför Union Berlin – Hoffenheim 17/12: Målspel

Spelbloggare Publicerat: 17 december 2019

Det vore ingen större chock om det blev en målfest Union Berlin och Hoffenheim emellan i tisdagens Bundesliga – och det är precis i den profetian som pengarna mest fördelaktigt kan placeras.

Annons:

Annons: Mitt i veckan-fotboll från Bundesliga. Som vi njuter! Se matcherna helt utan kostnad hos Unibet, via deras streamingtjänst, och erhåll 500% på din första insättning i välkomstbonus hos dem. Klicka här!

Hoffenheim – Mainz: 1-5
Hoffenheim – Fortuna Düsseldorf: 1-1
RB Leipzig – Hoffenheim: 3-1
Hoffenheim – Augsburg: 2-4

Vad är det som händer i Hoffenheim? Formen, som var så bra under en längre period före dessa matcher, är som bortblåst och nu kämpar de på i värsta möjliga motvind. Upprepande usla prestationer och tappad mark i tabellen. Bakåt i banan är det totalt öppna dörrar.

Den närmaste tiden väntar dessutom flera tuffa bataljer, däribland denna, så nu måste man upp flera nivåer för att inte fortsätta dippa.

Stadion An der Alten Försterei är ingen plats man åker till för att med enkelhet hämta hem tre poäng – något som flera lag fått erfara. Union Berlin har stått fantastiskt stark på hemmaplan den senaste tiden; vunnit och hållit nollan i fyra raka matcher, däribland över tabelltvåan Borussia M’gladbach.

Lagen hittas båda i det mellersta skiktet av tabellen. Ska resan leda uppåt eller nedåt framöver? Det här kan bli en stark indikator på vad som blir fallet. Mycket spännande batalj som väntar oss.

Räknas bort inför matchen kan hemmalagets Grischa Prömel, Akaki Gogia, Laurenz Dehl samt Keven Schlotterbeck. Gästerna har Ishak Belfodil out och Steven Zuber i riskzonen att behöva stå åt sidan.

Annons:

Övern spelas

Och förutom potential till en spännande match, visst kan den också bli en underhållande och målrik sådan? Det tror åtminstone vi att fallet kommer bli och måloddsen är på dessa nivåer rätt lockande.

Nu har Union Berlin förvisso inte varit inblandade i alltför många och stora målfester, men sex raka har i alla fall innehållit minst två mål och tre av dem minst tre. Med en radda fina resultat på hemmaplan finns sannolikt självförtroendet att försöka greppa taktpinnen och på allvar sätta ton i matchen.

Framförallt är det att Hoffenheim utgör ena halvan av matchen som starkt får oss att tro på målen. De lämnar ytterst sällan en match mållösa, men på sistone är det i synnerhet det svajiga försvarsspelet som varit anmärkningsvärt; 13 insläppta på fyra matcher. Också fem raka över 2,5-målslinan.

1,80 gånger pengarna för minst tre mål köper vi, eller hur?

Annons:
  Rygga spelet hos Bet365!
Regler & villkor gäller. +18 år för spel. Stodlinjen.se

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,80
Bolag: Bet365
Spelstopp: 20:30, tisdag 17/12
TV: 
Stream:  viaplay logo unibettv logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: