Speltips inför Wolfsburg – Dortmund 23/5: Håland-succé – på nytt?

Spelbloggare Publicerat: 23 maj 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Borussia Dortmund visade prov på oerhörda spetskvalitéer och klass när de stod för en storkross i derbyomstarten av Bundesliga och ska rimligen ha stora möjligheter till tre nya poäng mot Wolfsburg under lördagen.

  hos coolbet får du bäst odds på vårt speltips – rygga här!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Annons: Se Wolfsburg – Dortmund utan att betala en enda krona för det! Läs mer om hur du streamar Bundesliga här. Regler & villkor tillämpas.

Det var ett Borussia Dortmund som helt utan respekt för motståndarna körde över lokalrivalen Schalke 04 i samband med att Bundesliga återstartade. Klasskillnad från början till slut och två nya mål signerade underbarnet Erling Håland, som verkar mer eller mindre helt ostoppbar. Världens hetaste anfallare just nu, 19-åringen från Norge.

Gäller nu är att fortsätta skörda resultat om man ska ha chansen på den stora titeln; att peta ner Bayern München från förstaplatsen, som man möter så tidigt som under tisdagen och som det skiljer fyra poäng upp till. Känslan, att de är den enda nämnvärda utmanaren till den tyska bjässen och senaste årens dominant.

Wolfsburg fick också fira i deras omstart, när de med ett sista minuten-mål såg till att spela hem tre pinnar mot ett halvdant Augsburg. Klubben återfinns nu på sjätteplatsen, den sista ut i Europa, till EL-kvalet. Glappet upp därifrån är i praktiken omöjligt att hämta in, så det handlar istället om att hålla konkurrenterna strax bakom på efterkälken.

Rakt spel på Dortmund

Att vifta undan Wolfsburg som en lättviktare vore kanske att ta i, men i det stora hela och i synnerhet just nu är Borussia Dortmund att värdera som flera klasser ovanför dem. Gillar starkt vad de fått ihop under tränaren Lucien Favre och med den spets som Håland bidrar till på topp. Garanterat den stora utmanaren till Bayern München om serietiteln.

Och omstarten? Den var ren och skär klass! 4-0 talar mot ett normalt kompetent Schalke talar sitt klara språk. Då borde väl Wolfsburg kunna tas av bara farten, eller hur?

Wolfsburg vann knappt och efter ett sent mål – dock utan att imponera överdrivet – mot Augsburg och kommer behöva stå för en klart bättre insats här för att kunna fälla krokben för stekheta Dortmund. Lyckas? Vi är ytterst tveksamma till den saken.

1,80 gånger pengarna för den raka tvåan – det köper vi, va? Coolbet med oddset!

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – spela alltid till höga odds!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Borussia Dortmund vinner, rak tvåa
Odds: 1,80
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 15:30, lördag 23/5
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo