Speltips inför Wolfsburg – Hoffenheim 23/9: Bundesliga på menyn

Spelbloggare Publicerat: 23 september 2019

Måndagskvällen bjuder på tysk fotboll från Bundesliga – Wolfsburg mot Hoffenheim. Formen talar för värdskapet, men skrälloddsen har nått lockande nivåer.

Annons:

Hängmatchen i omgång nummer fem av Bundesliga är måndagens stora höjdpunkt. Matchen ses bäst på Viasat Premium eller Viaplay, med start 20:30.

Wolfsburg har chansen att klättra upp till andraplatsen i afton och det vid händelse av en vinst samt efter två vunna och två kryss i de inledande seriematcherna.

De senare två har förvisso varit lite av besvikelser, åtminstone om man jämför med den smakstart de fick, med delat pott mot såväl Paderborn som Fortuna Düsseldorf. Inte de mest namnstarka av konkurrenter.

Från veckan kommer Wolfsburg dock från en stabil 3-1-vinst över ukrainska Oleksandria i Europa League. Precis den start de ville ha och förväntades få.

Gästande Hoffenheim stod för en brutal plattmatch när de för strax över en vecka sedan föll med 0-3 mot Freiburg – på hemmaplan. Tre av fyra seriematcher har lämnats mållösa och enda fullpottaren kom via 3-2 när Werder Bremen kom på besök. Utvecklingspotentialen är stor, för på pappret är Hoffenheim klart bättre än vad som hittills visats.

En av orsakerna till den offensiva trubbigheten är förstås att anfallspjäsen Andrej Kramaric varit och fortsatt är skadad. 17 fullträffar förra året och att sakna honom sätter förstås sina spår.

Annons:

Löser minst kryss

Offensivt avbräck i Hoffenheim och mycket dunkel form, men när vi får strax under dubbla insatsen för att de ska minst lösa en pinne i afton finner vi spelvärde. På pappret är det trots allt två relativt jämnstarka lag.

Wolfsburgs två senaste seriematcher har varit lite sisådär och utfallen kan i dessa kan de knappast vara tillfredsställda med. Skadeproblematiken är stor – John Brooks, Xaver Schlager, Koen Casteels, Daniel Ginczek, Ignacio Camacho samt Paulo Otávio är alla out – och truppen förlorar såväl spets som bredd.

Extra påtagligt kan dessa problem komma att bli när det spelades Europa League-fotboll så sent som under torsdagen. Trötta ben och huvuden?

+0,5 mål (asian handicap) på Hoffenheim tas till 1,99x hos Bethard. Spelet är detsamma som dubbelchansen X2, fast med bättre betalt. 0-0?

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Hoffenheim +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,99 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:30, måndag 23/9
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: