Speltips Kiel – Hamburg 9/11: Tätt i 2. Bundesliga

Simon Pålsson Publicerat: 9 november 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Holstein Kiel mot Hamburger SV möts i den tyska andraligan 2. Bundesliga måndagen den 9 november 2020. Vi rekar med odds.

  Rygga vårt speltips hos Betway!
Annons. Nya kunder hos Betway. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det har varit en lång resa och vi har varit många som har räknat med att Hamburger SV ska klara det flera gånger om, men nu ser det kanske äntligen ut som att vi har en säsong där den forna storklubben lever upp till sina förväntningar.

Spontant kändes det kanske inte som att Hamburger SV var ett lag som skulle gynnas av att läktarna ekade tomma, men det verkar som att man snarare har kunnat prestera på en högre nivå utan pressen utifrån.

För efter sex spelade omgångar står Hamburger SV nu på totalt 16 av 18 inspelade poäng, med ett poängtapp och resten vinster. Med 15 gjorda mål framåt på sex matcher har man fått ordentlig fart på sin offensiv och vinner man måndagens match har man hela sex poäng ner till tvåan.

Det är på intet sätt avgjort, men eftersom Hamburger SV har ett par så tunga år bakom sig är det minsann precis vad man har längtat efter att kunna prestera på den här höga nivån direkt och ge sig själva lite välbehövlig andrum.

Holstein Kiel, som nu väntar på bortaplan, är dock inget enkelt lag att försöka slå. Hamburger SV spelade mot detta lag två gånger förra säsongen och båda gångerna fick vi oavgjorda matcher, mellan då väldigt jämna lag.

Hamburger SV är favoriter

Med en så stark resultatrad vore det konstigt om man inte såg Hamburger SV som favoriter på förhand. Det är nu man är inne i ett bra stim och med tanke på att man har slagit andra topplag som Greuther Fuerth och Paderborn under inledningen på säsongen är det också uppenbart att man inte bara har haft tur med spelschemat.

Hamburger SV tappade poäng hemma mot St Pauli i derbyt senast, och det kan man väl egentligen leva med. Det är ingen enkel motståndare.

Holstein Kiel kommer till det här mötet med en ny avstängning, efter att ha fått ett rött kort för andra matchen i rad. Den här gången är det Phil Neumann som är avstängd efter sitt direkta röda kort redan efter en kvart i den senaste matchen.

Trots utvisningen kunde man i för sig hålla undan och ta en poäng, 1-1, mot Erzgebirge Aue på bortaplan.Men jag vet inte om det är någonting att skryta med ändå.

Hamburger SV vinner spelas till 2,00 gånger såsen hos Betway. Det är ett odds som har haft en tendens att sjunka och som finns minst en tiondel sämre hos ett par andra spelbolag.

Holstein Kiel - Hamburger SV

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Jämför odds: