Speltips Köln – Augsburg 10/12: Öppen matchbild

Martin Efvergren Publicerat: 10 december 2021

FC Köln gäller som favoriter när man tar emot bottenlaget FC Augsburg i den 15:e omgången av Bundesliga. Matchen spelas fredagen den 10 december 2021 med avspark kl 20:30.

Köln – Augsburg

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sebastian Anderssons FC Köln har svarat för en godkänd höst i Bundesliga. Efter 14 spelade matcher ligger man på en nionde plats i tabellen med 19 inspelade poäng.

Man kommer till den här matchen med fyra raka matcher utan förlust men där man kryssat i tre av dessa. I lördags spelade man 1-1 borta mot Arminia Bielefeld och dessförinnan vann man med klara 4-1 hemma mot Borussia Mönchengladbach.

Nu gästas man av ett Augsburg som ligger illa till i tabellen. Efter 14 matcher står man på 13 poäng och ligger på 16:e plats i Bundesliga. I lördags föll man med 3-2 hemma mot Bochum, vilket var ett stort bakslag då man såg ut att vara på väg åt rätt håll.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målrika Bundesliga

För tre omgångar sedan chockade FC Augsburg typ hela Tyskland och halva Europa då man besegrade FC Bayern med 2-1 hemma. Det var en skräll som få såg komma men det visar att kapacitet finns i detta Augsburg.

Man följde upp den segern med att spela 1-1 borta mot Hertha Berlin, men kunde alltså inte förlänga den förlustfria sviten mot Bochum förra helgen.

FC Köln har hållit en mer jämnhög nivå den här hösten och gäller som relativt klara favoriter hos spelbolagen inför det här mötet. En rak etta ges till ett odds omkring 1.63. När lagen senast möttes var det också Köln som gick segrande med 3-2 på bortaplan. Det första mötet i Köln förra säsongen vanns dock av Augsburg med 1-0.

Köln är rättmätiga favoriter men Augsburg har visat en gryende form då man nyligen besegrat både Stuttgart och FC Bayern. Bundesliga är som bekant en liga som bjuder på många målrika matcher och jag finner anledning att tro att det kan komma att göras en del mål även i den här matchen.

Båda lagen har gjort mål i 8 av Augsburgs 9 senaste matcher. Detsamma gäller i Kölns 4 senaste matcher. Köln har därtill en målskillnad på totalt 23-23 efter 14 matcher vilket ger ett snitt på 3.29 insläppta/gjorda mål per match.

Jag tror att den här matchen kan bli en ganska öppen tillställning och mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.70 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.70
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:30, fredag 10 december 2021
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: