Speltips Köln – Bayern München 31/10: Klasskillnad

Simon Pålsson Publicerat: 30 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

FC Köln är utan tvekan underdog inför lördagens tuffa möte hemma mot Bayern München, som jagar ännu en trepoängare i Bundesliga den 31 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Inledningen på Bundesliga har varit någonting utöver det vanliga, där i stort sett alla stora lag har tappat poäng på ett överraskande sätt och där alla har misslyckats med att skaffa sig ett försprång allra längst upp i toppen.

Som bekant är det år efter år storklubben Bayern München som gäller som favoriter inför säsongen, och det är Bayern München som går in i varje säsong med förhoppningar om att faktiskt ta ännu ett ligaguld. Precis som man brukar göra.

Men säsongsinledningarna är inte alltid helt övertygande, någonting som de egentligen inte behöver vara då Bayern München vinner i slutändan de flesta gånger. Som mot FC Köln har Bayern München ett helt vansinnigt övertag med elva vinster på de tolv senaste mötena mellan lagen. 4-1 och 4-0 slutade de två mötena förra säsongen exempelvis.

Nu gäller man som enorma favoriter ännu en gång, när man möter ett lag med 18 mål sämre målskillnad (på fem omgångar!) och som ännu inte tagit en enda vinst. Det ska vara extremt stor klasskillnad mellan lagen.

Handikappspel i Bundesliga

Bayern München har som bekant rensat och fixat till en del i truppen inför den här säsongen, och man har bland annat fått in en viss Leroy Sané från Manchester City. Efter sina initiala skadeproblem har tysken nu fått ordning på fysiken och väntas finnas med i startelvan borta mot FC Köln.

Egentligen ser det ut som att Hansi Flick kan formera sin starkaste elva igen, då även Serge Gnabry är tillbaka från sina känningar. Corentin Tolisso är avstängd, men det är en spelare som ersätts enkelt. Tanguy Nianzou och Alphonso Davies är, precis som tidigare, borta med sina respektive skador.

FC Köln då? Jo, man har fått in lite smitta i laget med Robert Voloder, som nu står utanför. Men det är en spelare som inte har startat hittills ändå. Jonas Hector och Florian Kainz kommer inte heller att spela matchen i fråga.

Det man ska ha med sig, som är intressant ur ett svenskt perspektiv, är att Sebastian Andersson spelar anfallare här. Snacka om ett bra tillfälle att visa framfötterna för honom här och nu.

Bayern München -2 (asian handicap) spelas trots det till 1,68 gånger smeten hos Bet365. Det ska i mina ögon bli en enkel bortavinst här.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 000 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Bayern München -2 (asian handicap)
Odds: 1,68
Bolag: Bet365
Spelstopp: 15:30, lördag 31 oktober 2020
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: