Speltips Köln – Leipzig 20/4: Krampaktigt

Spelbloggare Publicerat: 20 april 2021

Kan Leipzig skaka liv i titelstriden? Då kommer det krävas tre poäng mot ett minst lika desperat FC Köln, som i deras tur strider för nytt kontrakt. Här är vårt speltips inför matchen.

Köln - Leipzig

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Leipzig med sju poäng upp till Bayern München.
Köln med tre poäng upp till kvalplats samt fyra till säker mark.

Man kan inte klaga på spänningen i Bundesliga, minst sagt. Här väntar en oerhört viktig batalj.

Med ett bortalag som måste jaga segern – annars riskerar titelhoppet att dö ut helt – och ett hemmalag som desperat behöver poäng efter nio raka matcher utan att ha vunnit – ja, vad kan vi förvänta oss?

Anmärk här att Ondrej Duda, avstängd, kommer missa matchen för Köln medan Florian Kainz, Kingsley Ehizibue, Sebastiaan Bornauw, Ismail Jakobs och inte minst svenskstjärnan Sebastian Andersson står som osäkra kort. Den sistnämnda ser dock ut att komma till spel – något som vore ett stort plus.

Gästerna saknar skadade Hwang Hee-Chan och har frågetecken runt Konrad Laimer, Angeliño. Dominik Szoboszlai och Justin Kluivert.

Underspel

Någonting som ställt till det för Leipzig är att offensiven fått sig en rejäl törn. På egen hand har de stått för max ett mål i fem av de sex senaste matcherna, varav lika många klivit under den klassiska 2,5-målslinan, och senast lyckades man inte ens få hål på Hoffenheim – 0-0 på tavlan.

Även om Köln är i desperat poängbehov, kommer de behöva fokusera på det defensiva här – ständigt ställa det i främsta rummet; att hålla ihop det så länge som möjligt och sedermera ta det därifrån.

Vi ser därför framför oss en tajt tillställning i Köln.

Under 2,5 mål spelas till oddset 2,16 hos Mr Green, som vi tillsammans med kan erbjuda ett freebet värt 100 kronor för nya kunder.

  Rygga spelet hos Mr Green – Hämta 100 kr freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål totalt
Odds: 2,16
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 18:30
TV: 
Stream:  unibettv logo

Jämför odds: