Speltips Mainz – Bayern München 24/4: Ingen slagpåse

Spelbloggare Publicerat: 23 april 2021

Formstarka Mainz 05 kan ta ett jättekliv från bottenstriden medan Bayern München kan säkra ännu en serietitel i Bundesliga. Vilket blir utfallet? Här hittar ni vårt speltips inför matchen.

Mainz - Bayern München

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Från katastrofrubriker till att vara nära nytt kontrakt – kalenderåret 2021 har onekligen varit ett positivt sådant för Mainz och hit kommer de med formen alldeles toppad. Faktum är att de sex senaste matcherna renderat i fyra vunna och två oavgjorda. Därmed har man tagit ett rejält skutt från bottenträsket till säker mark och snart kan kontraktet i praktiken vara klart.

För Bayern München är den nionde raka serietiteln i teorin klar – och här kan den bli detsamma även i teorin. Givetvis någonting som varit förväntat mer eller mindre från början till slut och ännu är det snarare uttåget ur Champions League häromveckan som smärtar. Men nu finns inte tid att slicka såren – kontraktet ska bara ros i hamn.

Så, vilka blir det som får fira efter att slutsignalen ljudit på Opel Arena – ett Mainz som vill pusta ut, eller ett Bayern München som får fira en guldmedalj? De senare är förstås betraktade som den stora favoriten inför matchen, där den raka tvåan är nere på odds runt 1,30-1,35.

Efter ett kortare skadeuppehåll har det rapporterats om att Robert Lewandowski är redo för spel. Det stärker Bayern Münchens aktier inför matchen avsevärt – en av världens i särklass vassaste anfallspjäser.

Mainz har skrällpotential

Att Bayern München ska gälla som favoriter är det ingen tvekan om – det är ändå ett lag som brottats i botten av Bundesliga under merparten av spelåret som står på den andra sidan planhalvan. Men att det blir en “walk in the park”? Knappast.

Visst, Bayern vill förstås få den här titeln klappad och klar så fort som möjligt – men de har flera livlinor kvar och kommer med all säkerhet ta hem titeln.

Nu ställs de mot ett Mainz 05 som vill säkra kontraktet och som kommer hit med bästa förutsättningar möjligt – toppform och inte en enda förlust på sex matcher. Robin Quasion och hans lagkamrater bjuder i alla fall Bayern på en fajt?

Mainz +1,75 mål (asian handicap) spelas till oddset 1,84 hos Bet365. Gäller då är vinst på spelet om de vinner, spelar oavgjort eller förlorar med uddamålet. Blir eventuella förlustsiffror på exakt två måls marginal, får vi halva insatsen tillbaka.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1 250 kr spelkrediter i bonus!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Metz +1,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,84
Bolag: Bet365
Spelstopp: 15:30
TV: 
Stream:  unibettv logo

Jämför odds: