Speltips Stuttgart – Köln 23/10: Bundesliga

Simon Pålsson Publicerat: 23 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

En fredagsmatch i Bundesliga är en vanlig tradition som fortsätter den här veckan. Vi rekar med odds inför Stuttgart hemma mot FC Köln den 23 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det ska sägas att den tyska ligasäsongen inte är mer än fyra omgångar gammal, men man kan väl redan nu peka ut ett par lag och ett par trender som sannerligen är illavarslande. Ett par av lagen har redan i det här skedet hamnat i ett prekärt, ganska utsatt läge inför fortsättningen. Det kan man inte blunda för.

Mainz 05 har det såklart allra värst i botten, med tolv insläppta, fyra förluster och noll i poängskörd så här långt. Precis framför hittar vi Schalke 04 och FC Köln, som båda har lyckats kryssa en match vid sidan om det som i övrigt bara är förluster. Ingen vidare start på säsongen alltså.

Nu spelar FC Köln dessutom ett ganska tufft möte, när man ska åka till Stuttgart för möte med VfB Stuttgart. Det är ett lag som man senast det begav sig förlorade mot dubbla gånger i Bundesliga. Men det var säsongen 2017/2018. Sedan dess har man varit nere och vänt i 2. Bundesliga. Så här långt känns det kanske som att man inte var riktigt redo.

På sina 14 senaste matcher i Bundesliga, och vi då räknar med matcherna våren 2018, har man alltså inte tagit en enda vinst. Det är bevisligen inte enkelt att ställa om för att matcha den här nivån.

Stuttgart går på knock

Stuttgart har fått precis den inledning på säsongen som man var ute efter, om vi bortser från premiären hemma mot Freiburg som man faktiskt lyckades förlora på något märkligt sätt. Det kan jag inte tolka på annat sätt som att man inte riktigt var redo för premiär.

Eter det har man dock två vinster och ett kryss, där krysset kom mot alltid svårspelade Bayer Leverkusen, som än så länge är det lag som har släppt in minst antal mål i hela Bundesliga. Ett av målen släpptes för övrigt in mot Stuttgart.

Med andra ord är inledningen på säsongen bra och det faktum att FC Köln tog en träningsmatch under landslagsuppehållet för att få igång självförtroende, och då vann med hela 14-0 mot ett ängagäng, ser jag inte som en relevant faktor här.

Därför räknar jag iskallt med en ny trepoängare här. Klasskillnaden borde bli påtaglig.

Stuttgart draw no bet spelas till 1,56 gånger såsen hos Casumo. Då vågar vi skruva upp insatsen ordentligt.

Annons:
  Rygga spelet hos casumo – Få 300 kronor freebet!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Stuttgart draw no bet
Odds: 1,56
Bolag: Casumo
Spelstopp: 20:30, fredag 23 oktober 2020
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: