Speltips Stuttgart – Mainz 29/1: Målspelet

Simon Pålsson Publicerat: 29 januari 2021

Mainz 05 tog en tung skrällvinst mot RB Leipzig senast och flyger nu in till det viktiga mötet med VfB Stuttgart i Bundesliga.

Stuttgart - Mainz 05

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det står en fredagsmatch på schemat den här veckan också i Bundesliga, men nu är det kanske inte ett fullt så kittlande möte som för en vecka sedan. Men med det sagt kan man hitta ett bra spelvärde inför VfB Stuttgarts möte med Mainz 05.

Det här är två lag som känns relativt ointressanta den här säsongen och det av lite olika anledningar. Vi har ett VfB Stuttgart som fortsatt inte har kommit upp i nivå, som harvar omkring i mitten och som har otroligt svag form.

VfB Stuttgart har exempelvis åtta raka matcher på hemmaplan utan vinst i Bundesliga och det om någonting tyder på att man är långt ifrån den toppform som man hade hoppats på.

Det gör också att det inte blir helt enkelt att hålla VfB Stuttgart som givna favoriter inför det här mötet, även om det sett till tabellen borde vara ganska enkelt att hamna i den slutsatsen. Mainz 05 är nämligen nästjumbo och har varit svaga hela säsongen.

Mainz 05 – kanske på gång?

Det blir inte heller enklare av det faktum att Mainz 05 nu har hittat någon form av form, efter att man först kryssat borta mot Borussia Dortmund och sedan vunnit hemma mot RB Leipzig.

I båda matcherna har laget fått ligga på kontring och inte minst Robin Quaison har gynnats av det. Inför bortamötet med VfB Stuttgart bör man återigen gälla som underdog rent spelmässigt och det kan göra att man får slå om. Där är man ganska starka.

VfB Stuttgart har också haft stora problem med antalet insläppta mål, samtidigt som man trots allt gör en hel del mål framåt. Det borde med andra ord tala för att vi åter står inför en målfest i den tyska högstaligan.

Över 2,75 mål (asian) spelas till 1,68 gånger smeten hos CampoBet.

  Rygga spelet hos campobet – Hämta 100 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 2,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,68
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:30, fredag 29 januari 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: