Speltips Union Berlin – Paderborn 16/6: Sista chansen

Simon Pålsson Publicerat: 16 juni 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Union Berlin behöver en seger till och Paderborn behöver tre. Vilket lag är hetast på gröten inför mötet i Bundesliga den 16 juni 2020?

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Streama Bundesliga och matchen kostnadsfritt! Läs mer om hur – här.

Det är alltså åter dags för Bundesliga och nu är den tyska fotbollen snart i mål, varpå spelarna i Tyskland kommer att få en sommarvila precis som vanligt när allt väl ska till att summeras. Om än i lite kortare tappning.

Det finns fortfarande en liten, liten, liten chans att klara sig kvar på egen maskin för Paderborn, men den enda vägen är att ha turen på sin sida och vinna tre matcher så här på slutet av säsongen. Men låt oss räkna med att man åtminstone ger det ett försök.

Det finns betydligt svårare uppgifter på pappret än att spela borta mot Union Berlin, speciellt när laget inte får ha sin fanatiska hemmapublik på plats, men just i det här läget är frågan om det inte är helt fel lag att spela mot.

För Union Berlin har i skrivande stund sju poäng ner till nedflyttning, och för att undvika att det ska bli spännande behöver man ta en vinst här. Då är det två omgångar kvar och ett ointagligt avstånd neråt.

Nu kan det lösa sig av sig själv beroende på hur övriga matcher slutar, men låt oss räkna med att Union Berlin gärna tar saken i egna händer och helt dödar alla spekulationer redan med två omgångar kvar att spela sen.

Union Berlin är för bra

Union Berlin har inte riktigt kommit upp i samma höga nivå som stundtals under hösten, och efter omstarten har man haft det riktigt tungt i ett par matcher. Det är allra främst mott topplagen som man får det tufft gång på gång. Vinsten borta mot FC Köln senast var efterlängtad.

Sebastian Andersson var lagets bästa målskytt länge, och är det fortfarande, men den svenske anfallaren har inte prickat formen efter uppehållet. Det är en delförklaring till att man inte lyft än.

Men efter vinsten senast känns det som att man kan ha något på gång. Paderborn å sin sida har stretat emot bra med många kryss efter omstarten, men är uddlösa framåt och vinner fortsatt inga matcher. Det håller inte.

X (oavgjort) spelas till 4,10 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 4,10
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:30, tisdag 16/6
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo