Speltips Werder Bremen – Bayern München 16/6: Titeln kan säkras

Spelbloggare Publicerat: 16 juni 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Botten mot toppen – men hur stora ska skillnaderna betraktas som? Kanske inte såhär stora? Det handlar om Werder Bremen – Bayern München på Weser-Stadion. Missa inte vårt speltips!

  Rygga speltipset hos William Hill!
Annons. Nya kunder hos William Hill. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream av matchen hos Unibet! Läs mer här!

Bayern kan säkra titeln

Hur spännande är det inte i bottenstriden av Bundesliga? Som nästjumbo är hoppet allt annat än sinat för Werder Bremen, som med tre matcher kvar enbart har målskillnad upp till kvalplatsen och en trea till ovanför densamma.

Och sättet man lyckades hämta ikapp detta på var via den brutala 5-1-krossen borta av den hopplösa jumbon Paderborn så sent som i lördags. Motståndet var inte mycket att imponeras över, men fem mål framåt snackar man ändå inte bort hur som helst. Kan Ludwig Augustinsson och hans Bremen fixa kontraktet – trots allt?

Kommande motstånd är det tuffaste möjliga, alltså Bayern München. I praktiken har de redan säkrat serietiteln, men nu kan det bli klart även i teorin och blir så vid händelse av en vinst på Weser-Stadion. Totalt har de vunnit 12 matcher efter varandra – senast med knappa 2-1 över Gladbach.

Den riktigt stora uppgiften för Bayern väntar snarare om cirka tre veckor, i finalen av DFB Pokal mot Bayer Leverkusen. Blir det dubbla inhemska titlar i år? Och eventuellt trippeln med Champions League?

Senast saknades både Robert Lewandowski samt Thomas Müller för den tyska bjässen. Nu är de tillbaka medan Phillippe Coutinho, Niklas Süle, Corentin Tolisso, Thiago samt Lars Lukas Mai alltjämt är skadelistade.

För Werder Bremen är Ömer Toprak, Kevin Möhwald, Nuri Sahin och eventuellt Claudio Pizarro indisponibla.

Ingen enkel match

Werder Bremen före och efter uppehållet har varit två vitt skilda saker – nu ser de faktiskt oerhört bra ut; vunnit tre av sex matcher, enbart förlorat två, och senast fick de rejäl fart på det offensiva. Dessförinnan hade den största justeringen till det bättre snarare varit defensiven.

Att sätta stopp för vinstmaskinen Bayern München verkar förvisso vara en närmast omöjlighet, men det ska också nämnas att de tycks ha tappat viss framfart – kanske till följd av att titeln i praktiken redan säkrats – och insatserna mot varken Eintracht Frankfurt eller Borussia M’gladbach var direkt imponerande. Båda plockades hem med uddamålen.

Vi tror därför att ett pånyttfött Werder Bremen med nytänt hopp om förlängt kontrakts i Bundesliga åtminstone kan hålla det tajt och siffrorna nere.

Vårt speltips? Werder Bremen +2,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner, spelar lika eller förlorar med max två mål – till 1,62 x insatsen hos William Hill.

Annons:
  Rygga spelet hos william hill – Få upp till 1 000 kr freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Werder Bremen +2,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,62
Bolag: William Hill
Spelstopp: 20:30, tisdag 16/6
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo