Speltips Werder Bremen – Frankfurt 26/2: Ny trea

Simon Pålsson Publicerat: 26 februari 2021

Eintracht Frankfurt bör rimligen ses som favoriter inför mötet med Werder Bremen fredagen den 26 februari 2021 i tyska Bundesliga.

Werder Bremen - Eintracht Frankfurt

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen


Bara för ett par veckor sedan kändes det som att Bayern München hade dödat toppstriden i Bundesliga helt, men två raka poängtapp senare har man bjudit in övriga lag i toppen till att faktiskt utmana hela vägen in.

Dessvärre har Eintracht Frankfurt halkat efter lite för mycket tidigare och i skrivande stund har man, trots fem raka vinster, hela sju poäng upp till den tyska maskinen i topp. Det är väl ändå för mycket? Även om man aldrig ska säga aldrig.

Nu vågar jag lova att Eintracht Frankfurt inte har sitt huvudsakliga fokus på att försöka vinna en titel den här säsongen, utan fokus ligger på att hålla den Champions League-plats som man i skrivande stund har. Det återstår 12 omgångar och det gäller att inte släppa Bayer Leverkusen, Union Berlin eller Borussia Dortmund förbi sig.

Eintracht Frankfurt har i skrivande stund 42 poäng och med det fem poäng till godo på närmast jagande lag i tabellen, samtidigt som man har samma poäng som Wolfsburg. I praktiken är Eintracht Frankfurt alltså delad trea. Det finns alltså mycket som talar för att säsongen kan bli någonting extra.

Det som gjort Eintracht Frankfurt så vansinnigt bra den här säsongen är offensiven. 45 gjorda mål är näst bäst av samtliga lag och i elva raka ligamatcher står Eintracht Frankfurt på minst två gjorda mål framåt. Det är inte ett schema man skojar bort.

Eintracht Frankfurt är en maskin

Inte sällan ser vi Bayern München som en maskin som bara kör över sitt motstånd i Bundesliga, men det är egentligen precis det som Eintracht Frankfurt gör för närvarande. Inför helgens omgång har Eintracht Frankfurt vunnit nio av sina tio senaste matcher.

Nu möter Eintracht Frankfurt ett Werder Bremen som man inte kunde hemmaslå i höstas, men som man enkelt vann mot två gånger om förra säsongen.

I år är Werder Bremen aningen bättre, ligger på säker mark, men har bara fem poäng ner till att på riktigt behöva oroa sig för sin existens i högstaligan igen. Men man har också en match mindre spelad och lite mer att gå på gentemot andra bottenlag. Min känsla är att man ska ordna det.

Däremot är det inte mot Eintracht Frankfurt som man ska ta sina poäng.

Eintracht Frankfurt vinner spelas till 1,83 gånger såsen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Eintracht Frankfurt vinner
Odds: 1,83
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 20:30, fredag 26 februari 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo