Speltips Wolfsburg – Werder Bremen 27/11: Vägskäl

Simon Pålsson Publicerat: 27 november 2020

Werder Bremen har vaknat till liv igen och hoppas nu på poäng borta mot Wolfsburg i Bundesliga den 27 november 2020.

Wolfsburg - Werder Bremen

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen.


Det har varit ett par minst sagt tunga säsonger för den klassiska klubben Werder Bremen, som har en stark ställning inte minst bland svenska supportrar, då det spelat flera tongivande svenska spelare i klubben genom åren.

Markus Rosenberg gjorde exempelvis stor succé under sina säsonger i Werder Bremen, och det finns därtill ett antal andra spelare som skördar framgångar där. Eller vad sägs om sådana namn som Deco och Mesut Özil? Det är klart att man får lite sköna vibbar av det här laget.

Men med det sagt har Werder Bremen haft ett par minst sagt tunga säsonger på slutet och har radat upp svaga tabellplaceringar, och sånär fått räkna med spel i 2. Bundesliga. Men gång på gång har man lyckats klara sig kvar, om än med ganska liten marginal.

Den här säsongen ser det ut som att det kanske äntligen har vänt för Werder Bremen, som plötsligt känns som ett rakt igenom bättre fotbollslag på så många plan. Nu har man häng på toppstriden, och viktigast är att man redan har sju poäng ner till en nedflyttningsplats. Andrum för Werder Bremen alltså.

Den här fredagen spelar man borta mot Wolfsburg och en vinst här skulle innebära att Werder Bremen har ett bra utgångsläge för att slåss om topplaceringar. Då går man rent av upp på Europaplats inför helgens omgång.

Oavgjort nära till hands

Werder Bremen kommer till matchen med en trend på fem raka matcher som slutat oavgjort och det är uppenbart att laget inte är enkla att slå, men det är lika tydligt att man har lite svårt att vinna sina matcher.

Än så länge har Werder Bremen bara en förlust och nu möter man ett Wolfsburg som inte heller har förlorat mycket – närmare bestämt ingenting under säsongsinledningen.

För deras del har säsongen startats aningen bättre och man är två poäng före Werder Bremen i toppen, även om det här är två lag som har vunnit på tok för få av sina matcher hittills.

Det är väl egentligen det som är min känsla. Att det här är två lag som helt enkelt vinner för få matcher – men som är svåra att slå.

X (oavgjort) spelas till 3,95 gånger såsen hos CampoBet.

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 3,95
Bolag: Campobet
Spelstopp: 20:30, fredag 27 november 2020
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: