Champions League-åttondelsfinalerna 2020/2021: Odds, speltips & Rasims rekar!

Rasim Reiz Publicerat: 18 januari 2021

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Rasim Reiz rekar med odds, speltips och allt du behöver veta inför åttondelsfinalerna i Champions League 2020/2021. Vilka lag går vidare och var finns det högsta oddset? Vi har svaret inför slutspelet som börjar i februari 2021!

  HAR DU PROVAT NYA CAMPOBET? FÅ 100 KRONOR I VÄLKOMSTBONUS!
Annons. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen.

Borussia Mönchengladbach – Manchester City

Storfavoriter i det här dubbelmötet är ju självklart Manchester City. Man gjorde en stabil insats i gruppen samtidigt som Mönchengladbach lite turligt nog tog sig vidare. Här tar det dock stopp för tyskarna jag tror aldrig kan stå emot i ett dubbelmöte mot Guardiolas City som har en god chans att ta sig långt i den här turneringen.

Rasims speltips: Manchester City vidare till kvartsfinal (1,10 gånger pengarna)

Atletico Madrid – Chelsea

Väldigt intressant match på förhand med två lag som imponerat i ligaspelet. Väljer dock att hålla Atletico som knapp favorit här med tanke på sin erfarenhet i cupspel. Chelsea sattes väl aldrig på prov i en relativt enkel grupp, medans Atletico gjorde vad som krävdes som så många gånger förr. Nej, jag tror på Atletico här.

Rasims speltips: Atletico Madrid vidare till kvartsfinal (1,85 gånger pengarna)

Lazio – Bayern München

Regerande mästarna Bayern Munchen och just nu Europas bästa lag är storfavoriter i den här matchen. All respekt åt Lazios fina insatser i Champions League gruppspelet men Bayern är några nivåer högre upp och när den tyska maskinen sätter igång så kanske hela Rom faller igen.

Rasims speltips: Bayern München vidare till kvartsfinal (1,10 gånger pengarna)

RB Leipzig – Liverpool

Mycket intressant möte på förhand. Var nog den bästa anfallsfotbollen jag har sett länge när Leipzig nästintill pulveriserade Manchester United i sista matchen och tog sig vidare. Här kan skrälla, för om någon vecka går tyskarna in i ledighet. Man får ladda batterierna, medans Liverpool redan idag dras med skador och spelschemat är som att det inte finns en morgondag. I februari kan detta sätta sina spår om man inte lyckas bredda truppen i januari. Håller Liverpool som favoriter, men visst är det spelvärde i en skräll här?

Rasims speltips: Liverpool vidare till kvartsfinal (1,30 gånger pengarna)

  CAMPOBET storsatsar på Champions League – regga dig redan i december!
Annons. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen.

FC Porto – Juventus

Juventus och Barcelona sprang igenom sin grupp och laget från Turin tog 1:a platsen och således en enklare lott i form av Porto. Den gamla damen har sett allt annat än stabil ut men med Cristiano Ronaldo i laget, och flera spelare tillbaka tills denna matchen så tror jag man är storfavorit. Porto är bra, men det här en uppgift som jag tror Pirlos mannar löser.

Rasims speltips: Juventus vidare till kvartsfinal (1,25 gånger pengarna)

FC Barcelona – Paris Saint-Germain

Kanske på förhand den mest intressanta matchen. Neymar, Messi m.fl. andra världsstjärnor på planen så kan det här bli riktigt sevärt. Barcelona är inte på samma nivå längre, och jag håller PSG som knappa favoriter i det här dubbelmötet. Finns få försvar som kan stå emot PSG anfallstrio, och Barcelonas är inte ett sådant.

Rasims speltips: PSG vidare till kvartsfinal (1,65 gånger pengarna)

Sevilla – Borussia Dortmund

Borussia Dortmund sparkade precis sin tränare, och Edin Terzic tar över säsongen ut enligt media. Jag håller Dortmund som det bättre laget men oklart hur laget reagerar på tränarbytet och vilken effekt det får. Finns en god chans att skrälla för Sevilla som alltid är bra i cupspel, så länge man plockar bort Erling Haaland.

Rasims speltips: Sevilla vidare till kvartsfinal (2,20 gånger pengarna)

Atalanta – Real Madrid

Zidane lyckades tråckla sig vidare i gruppspelet efter några mycket märkliga insatser. Är det något Real Madrid är så är det mästare, man vet hur man vinner måstematcher och här är man en stor favorit. Atalanta jätteintressanta många gånger under förra säsongen, en hel del dippar på senare tid och ganska ljummet i Bergamo för tillfället.

Rasims speltips: Real Madrid vidare till kvartsfinal (1,35 gånger pengarna)

Vill du gå för jackpotten? Åttlingen till 17,83!

Tror du att Manchester City, Atletico Madrid, Bayern München, Liverpool, Juventus, PSG, Sevilla och Real Madrid alla klarar avancemanget till kvartsfinal? Om du är sugen att gå på jackpotten finns det möjlighet att spela en hel åttling hos CampoBet. Det vill säga en kombinationskupong med samtliga åtta dubbelmöten.

Odds på Champions League-kupongen: 17,83 gånger pengarna hos CampoBet!

Annons:
  Gör som Rasim Reiz – hämta odds hos Campobet!
Annons. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen.