Dagens Champions League-dubbel och specialrekar 13 mars

Spelbloggare Publicerat: 13 mars 2019

Rekar, specialare, och en dubbel inför onsdagens Champions League den 7 mars 2018 dukar vi på Spelbloggare ut – Barcelona mot Lyon samt Bayern München mot Liverpool. Missa inte att ta rygg och dryga ut spelkassan!

Annons:

Dagens CL-dubbel onsdag 13/3

Barcelona – Lyon: Lyon under 0,5 mål – 2,10
Bayern München – Liverpool: Liverpool över 3,5 hörnor – 1,73

Totalt odds: 3,63 gånger pengarna hos Betfair.

Annons:
  Rygga kupongen hos Betfair – få 1 000 kronor välkomstbonus!
Regler & villkor gäller

Onsdagens specialspel

Bayern München – Liverpool: Liverpool flest hörnor (4,60)

0-0 från Anfield och det ser vidöppet ut inför returen på Allianz Arena. Oddssättarna menar till och med att det är helt fifty-fifty. Var hamnar kvartsfinalbiljetten?

Såhär på hemmaplan väntar vi oss att Bayern München från start kommer försöka ta över taktpinnen och inneha det största delen av bollinnehavet, men att de skulle styra helt med järnhand har vi svårare att se. Liverpool kommer skapa sina chanser.

Och om Bayern skulle få in det första målet, då kan matchbilden förändras kvickt. Så, ”hörnmatchen” – den är väl rätt öppen?

När Bwin ställer ut 4,60 x såsen för att Liverpool ska skapa flest hörnor tvekar vi inte en sekund på att klippa till. Det är runt 80 punkter över vad de konkurrenterna, som är bra mycket mer rätt ute, erbjuder.

Annons:
  Rygga spelet hos Bwin – Öppna ditt konto här!
Regler & villkor gäller

Barcelona – Lyon: Hemmalagets sista mål efter 75:00 (1,90)

Hur matchen kommer utvecklas på Camp Nou är inte särskilt svårt att förutspå; ett Barcelona som trillar boll, spenderar största delen av tiden på offensiv planhalva och ett Lyon som backar hemåt och satsar hårt när omställningsmöjligheterna väl dyker upp.

Eftersom det inledande mötet slutade 0-0, är det inte helt kört för fransoserna och chansen finns att de lyckas hålla tätt en bit in i händelserna – men sinom tid borde orken tvina. Barcelona har den förmågan, att bryta ned sina motståndare.

Om katalanerna skulle leda matchen mot slutspurten, då måste också Lyon framåt – och det kan enkelt bita dem i baken om fallet blir sådant. Sent mål från Barcelona?

Hemmalagets sista mål efter 75:00 på klockan är värt en liten insats till 1,90x hos Paf. Om man vill safea lite kan ett livespel eventuellt vara att föredra istället.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% extra upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller

Annons: