Dagens CL-dubbel och specialrekar inför kvartsfinalerna 9 april

Simon Pålsson Publicerat: 8 april 2019

Specialspel, CL-dubbel och trevliga rekar är vad som väntar inför kvartsfinalerna i Champions League tisdagen den 9 april 2019.

Annons:

Det är äntligen dags för Champions League igen och redan på tisdagskvällen smäller det med två fantastiska kvartsfinaler. Inte mindre än tre engelska lag kliver in i handlingarna direkt.

Håll till godo!

Dagens CL-dubbel tisdag 9 april

21:00, Liverpool – FC Porto, Liverpool vinner första halvlek (1,75)
21:00, Tottenham – Manchester City, båda lagen göra mål (1,60)

Totalt odds: 2,80 gånger pengarna hos Interwetten

Annons:
  Rygga kupongen hos Bethard – få 500 kronor omsättningsfritt!

Tisdagens specialspel

Liverpool – FC Porto: Mohamed Salah gör inte mål (1,78)

Liverpool är klara favoriter inför dubbelmötet med FC Porto och känslan på förhand är att det krävs väldigt mycket för att portugiserna ska kunna skrälla. Förra året spelade lagen mot varandra i slutspelsfasen och då vann Liverpool med klara 5-0.

Nu tror vi väl att FC Porto är aningen bättre än förra året, samtidigt som Liverpool har en hel del annat att fokusera på parallellt. Det gör att det inte nödvändigtvis behöver bli samma utklassning den här gången. På vad fokuserar Jürgen Klopp egentligen på?

Mohamed Salah gjorde hur som helst det avgörande segermålet mot Southampton i fredags efter åtta (!) raka mållösa matcher. Vi tror inte att det här leder till islossning direkt. Det finns andra spelare (läs: Sadio Mané) som har briljerat i Champions League den här säsongen.

Mohamed Salah att inte bli målskytt spelas till 1,78 gånger såsen hos LeoVegas.

Tottenham – Manchester City: Över 10,5 hörnor (1,87)

Det är såklart lite speciellt att vi i ena kvartsfinalen ska få se två engelska lag göra upp. Det gör att skillnaderna mot vardagsmatcherna i Premier League inte blir lika stor och räkna här med att lagen känner till varandra extra bra.

En faktor som är viktig att ha med sig är att det inte är en engelsk domare som dömer det här. Inte sällan har engelska klubbar lite svårt att ställa om till den internationella domarnivån, någonting som kan påverka matchbilden och antalet gula kort. Den som tänker spela på livemarknaden kan kika lite extra på kortmarknaden i matchen.

Känslan är hur som helst att Manchester City är lite för stora favoriter i det första mötet här. I våra ögon talar det mesta för en ganska jämn första match, inte minst då Tottenham har en rejäl boost nu när de spelar på sin nya arena.

Över 10,5 hörnor är ett bra speltips då vi tror på en offensiv match. Det finns till 1,87 gånger såsen hos LeoVegas.

Båda specialspelen är hämtade från LeoVegas.

Annons:
  Rygga spelen hos LeoVegas – 200% upp till 2000 kronor plus 200 kronor gratisspel!
18+ År – Regler & Villkor gäller, Stödlinjen

Annons: