Dagens CL-dubbel och specialspel onsdag 13/2

Simon Pålsson Publicerat: 13 februari 2019

Då är det dags för den andra Champions League-kvällen med två kittlande åttondelsfinaler. Spelbloggare.se dukar upp speltips med både en CL-dubbel och flera specialspel.

Annons:

Champions League är tillbaka efter en lång vinterdvala och det nya upplägget med utspridda åttondelsfinaler gör att vi har två veckor med inledande möten som nu väntar. På onsdagen väntar både ett kittlande möte mellan Tottenham och Borussia Dortmund i London och ett nyckelmöte mellan Ajax och Real Madrid.

På sajten ser vi till att erbjuda både ordinarie speltips, men också en trevlig CL-dubbel och två specialspel inför onsdagskvällens matcher. Detta för att maximera Champions League-kvällen så mycket det bara går.

Dagens CL-dubbel onsdag 13 februari

21:00, Tottenham – Borussia Dortmund, båda lagen göra mål (1,67)
21:00, Ajax – Real Madrid, Real Madrid vinner (1,91)

Totalt odds: 3,18 gånger pengarna hos Bethard

Annons:
  Rygga kupongen hos Bethard – få 500 kronor omsättningsfritt!

Onsdagens specialspel

Tottenham Hotspur – Borussia Dortmund: Son Heung-Min över 1,5 avslut (2,00)

Det finns tyvärr ett par tunga skador i båda lagen som gör att det här mötet blir lite annorlunda än vad vi hade hoppats på. När lottningen föll kändes det väldigt jämnt och känslan var att det inledande mötet i London skulle vara av stor vikt för fortsättningen på dubbelmötet. Men med Marco Reus borta för bortalaget och Harry Kane indisponibel för hemmalaget är förutsättningarna annorlunda. Frågan är vilket lag som gynnas av det?

Att det finns vissa spelare som gynnas av det här är givet då det här öppnar för att andra spelare ska få chansen från start eller i nyckelroller. Hos hemmalaget innebär det att den sydkoreanske anfallaren Son Heung-Min troligen får starta i en mer central anfallsroll och då hamnar i fokus. Dessutom vet vi (och förmodligen han också) att han besitter en ruggig skottfot. Den kommer han att försöka utnyttja.

Den avslutsvilliga anfallaren att avlossa minst två avslut i matchen spelas därför till 2,00 gånger insatsen hos Unibet.

Ajax – Real Madrid: Karim Benzema målskytt i första halvlek (4,00)

Real Madrid är stora favoriter inför den här matchen och detta efter att Santiago Solari fått ordning på torpet sista månaderna. Från att under hösten sett direkt bedrövliga ut stundtals har Real Madrid nu rest sig och ser betydligt starkare ut. Derbyvinsten mot Atletico Madrid var ett bevis på hur långt laget har kommit. Det är otur för Ajax att behöva ställas mot Real Madrid i den här formen, men å andra sidan har de flesta gjort sig vana vid att den spanska giganten är bäst när det väl gäller.

Karim Benzema är en av spelarna som höjt sig allra mest och det är tydligt att det snarare är han än Gareth Bale som försöker axla rollen efter Cristiano Ronaldo. Fransmannen har sprutat in mål under 2019 och vi väntar oss att han fortsätter på den inslagna vägen. Florentino Perez, president i Real Madrid, kallade fransmannen för den bästa centrala forwarden i världen nyligen. Nu är det dags att visa det.

Karim Benzema att näta redan i första halvlek spelas till 4,00 gånger krämen hos Unibet.

Alla specialspel är hämtade från Unibet.

Annons:
  Rygga spelen hos Unibet – 500% upp till 500 kronor!

Annons: