Dagens CL-dubbel & specialrekar 12 mars 2019

Spelbloggare Publicerat: 11 mars 2019

Två maffiga specialrekar och en mycket spelvärd dubbel presenteras inför tisdagens två Champions League-matcher – Manchester City mot Schalke 04 samt Juventus mot Atlético Madrid.

Annons:

Dagens CL-dubbel onsdag 6 mars

Manchester City – Schalke 04: 1/1 (halvtid/fulltid) – 1,50
Juventus – Atlético Madrid: Juventus över 6,5 hörnor – 1,75

Totalt odds: 2,63 gånger pengarna hos Betfair

Annons:
  Rygga kupongen hos Betfair – få 1 000 kronor välkomstbonus!

Onsdagens specialspel

Manchester City – Schalke 04: Schalke rött kort – ja (7,00)

Det rentav kokar i Schalke 04, från alla håll och kanter. Klubben är nedför en brant backe, förlorar matcher med förkrossande siffror en efter annan och kommer med all säkerhet skickas ut från Champions League-slutspelet i samband med den här matchen.

Detta kan mycket väl komma att avspeglas denna afton; den inneboende frustrationen bland spelarna – leder till tjuvnyp, överdrivna duellsituationer och eventuellt en hel del tjafs på planen. Med andra ord ser det som uppdukat ut för kort denna afton och således även ett rött.

I det omvända mötet var det City som fick syna tomatskivan – och vände trots det 1-2 till en 3-2-vinst under de absoluta slutminuterna – och kanske är det tyskarnas tur nu, här i ett mycket tufft returmöte?

Att Schalke får erhålla minst ett rött kort synas till oddset 7,00.

Juventus – Atlético Madrid: Juventus -2,5 skott på mål (1,55)

För att Atlético Madrid ska tappa in en 2-0-uppförsbacke under 90 minuters speltid kommer det krävas en extraordinär insats från Juventus och kanske i synnerhet Cristiano Ronaldo. Det är den här typen av matcher han är värvad för.

Vi räknar iskallt med att Atlético kommer falla tillbaka djupt i banan och att nästintill allt, åtminstone från start, handlar om att täppa till det defensivt.

Med andra ord, matchbilden; ett Juventus med enormt bollinnehav – mot ett samlat försvar. En del lär ändå skapas och utifrån kan det avlossas ett och annat skott, för att uttrycka det milt.

Juventus -2,5 avslut på mål – ett spel som sitter vid minst tre fler än motståndarna – är en no-brainer till 1,55 gånger pengarna.

Båda specialspelen är hämtade från Paf.

Annons:
  Rygga spelen hos Paf – 100 kr omsättningsfri bonus!
18+ År – Regler & Villkor gäller

Annons: