Dagens CL-dubbel & specialspel 6 mars 2019

Simon Pålsson Publicerat: 6 mars 2019

Specialspel och en riktigt krämig Champions League-dubbel är vad som väntar när Spelbloggare dukar upp speltips inför onsdagen den 6 mars.

Annons:

Det är åter dags för åttondelsfinaler i Champions League och inför onsdagskvällens två matcher finns det två lag som sitter tydligt i förarsätet. Det lär å andra sidan sätta en viss prägel på matcherna, någonting som öppnar för både en trevlig dubbel och två specialspel.

Håll till godo!

Dagens CL-dubbel onsdag 6 mars

21:00, Paris Saint-Germain – Manchester United, Manchester +1,5 (1,74)
21:00, FC Porto – AS Roma, Under 2,5 mål (2,15)

Totalt odds: 3,71 gånger pengarna hos Bethard

Annons:
  Rygga kupongen hos Bethard – få 500 kronor omsättningsfritt!

Onsdagens specialspel

Paris Saint-Germain – Manchester United: Marco Veratti utvisad (18,00)

Manchester United är ordentligt illa ute efter det första mötet på Old Trafford där laget alltså förlorade med 2-0 trots en helt okej insats, åtminstone sett till första 45 minuterna. Därefter tappade Ole Gunnar Solskjaer två offensiva pjäser som gjorde att slagkraften blev ordentligt reducerad.

Nu behöver engelsmännen försöka vända och vinna den här matchen. Det gör laget dessutom utan sin bästa spelare Paul Pogba. Det gör att vi räknar med ett än mer intensivt innermittfält vad gäller fysiska egenskaper. Här kommer laget försöka sätta ton på matchen med hjälp av fysik snarare än teknisk briljans som Paul Pogba ofta står för. Win the old fashion british way – helt enkelt.

Därför tror vi på ett irriterat möte och får gästerna väl in 1-0 kan det faktiskt bli liv i matchen på allvar. Det har hänt att Manchester United vänt på betydligt värre underlägen, det måste ändå noteras.

Marco Veratti höll sig undan kortboken förra gången, men det lär han inte göra igen. Att italienaren ska bli utvisad (nästan standard i dessa sammanhang) spelas till 18,00 gånger såsen hos LeoVegas.

FC Porto – AS Roma: 0-0 i första halvlek (3,30) 

Det tog en bra stund innan det första mötet mellan FC Porto och AS Roma fick fart på allvar. Då tog italienarna ledningen med både 1-0 och 2-0 innan portugiserna fick in det som kan visa sig vara ett livsviktigt mål i slutminuterna. 2-1 gör att det trots allt är ganska öppet inför returen.

Med det sagt måste FC Porto vinna den här matchen och det tror vi kommer att föranleda en viss defensiv approach från gästerna. 0-0 räcker som bekant hela vägen till en kvartsfinal och en sådan plats vill laget garanterat inte släppa.

2-1 är ett vanskligt resultat i det att FC Porto är vidare om matchen slutar 1-0. Att försöka vinna en match med 1-0 är inte heller den enklaste, men vi räknar med att portugisen är aningen försiktiga inledningsvis för att inte riskera för mycket bakåt. Ett insläppt mål hade ställt till det väldigt mycket åt helt fel håll.

0-0 i halvlek känns väntat efter en passiv inledning från båda håll. 3,30 hos LeoVegas.

Båda specialspelen är hämtade från LeoVegas.

Annons:
  Rygga spelen hos LeoVegas – 200% upp till 2000 kronor plus 200 kronor gratisspel!
18+ År – Regler & Villkor gäller, Stödlinjen

Annons: