Dagens CL-dubbel & specialspel tisdagen 5 mars

Simon Pålsson Publicerat: 4 mars 2019

Specialspel och en saftig dubbel på Champions League tisdagen den 5 mars 2019. Det är vad som gäller när Spelbloggare bjuder på speltips.

Annons:

Detär Champions League-returer i åttondelsfinalerna och skarpt läge väntar såväl i den spanska huvudstaden som i Tyskland på tisdagen. Det finns å andra sidan två sannerligen tydliga favoriter inför avgörandet den här tisdagen.

Spelbloggare.se dukar upp specialspel, vanliga speltips och såklart en härlig dubbel inför matcherna.

Dagens CL-dubbel tisdag 5 mars

21:00, Borussia Dortmund – Tottenham, båda lagen göra mål (1,53)
21:00, Real Madrid – Ajax, Under 3,5 mål (1,80)

Totalt odds: 2,75 gånger pengarna hos Bethard

Annons:
  Rygga kupongen hos Bethard – få 500 kronor omsättningsfritt!

Tisdagens specialspel

Borussia Dortmund – Tottenham: Båda lagen göra mål första halvlek (3,75)

Det första mötet slutade med käftsmällen 3-0 till Tottenham. Det gör att Borussia Dortmund nu har all press på sina axlar inför returmatchen och alltså behöver vända på 3-0. Det är inget vidare utgångsläge att ha med sig inför en åttondelsfinal i Champions League.

Här är vi väl medvetna om att Tottenham sitter i förarsätet, men vi tror ändå att tyskarna kommer kliva ut med stor energi och ge det här ett ärligt försök. Visst, ett mål till Tottenham dödar matchen (då måste hemmalaget göra fem) men det finns samtidigt ingen tid att spilla här. Full fart framåt och försöka chocka Spurs.

Tottenham är kontringsstarka. Det går inte att blunda för. Risken för mål åt båda håll är stor.

Båda lagen göra mål redan i första halvlek spelas till 3,75 gånger krämen hos Unibet.

Real Madrid – Ajax: Karim Benzema över 1,5 avslut på mål (1,95)

Real Madrid har med sig 2-1 från det första mötet och borde bara städa av den här matchen, men med tanke på hur svaga laget varit i stora matcher på sistone går det inte att lita på att så blir fallet. Därför räknar vi med att laget kan behöva göra mål framåt också. Ajax är minsann inget dålig lag, vilket de visade i den första matchen.

Det här kan bli en mer offensiv match än vad många tror. Tänk på att Ajax alltså måste vinna och dessutom göra två mål. Ingen rast, ingen ro. Det finns helt enkelt ingen tid att spilla.

Karim Benzema är en av få spelare i Real Madrid som har känts het hela säsongen. Om det är någon som ska göra det är det han. Han har själv pratat om att det är Cristiano Ronaldos sorti från klubben som öppnat för honom. Då kommer han säkert att vilja kliva fram här också.

Karim Benzema över 1,5 avslut på mål spelas till 1,95 gånger såsen hos Unibet.

Båda specialspelen är hämtade från Unibet.

Annons:
  Rygga spelen hos Unibet – 500% upp till 500 kronor!

Annons: