Speltips Inter – Real Madrid 25/11: Dagens tyngsta match

Rasim Reiz Publicerat: 25 november 2020

Vilket är onsdagens bästa speltips från Champions League? Rasim Reiz har svaret när han rekar inför matchen mellan Inter och Real Madrid den 25 november 2020.

Inter - Real Madrid

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen.


Kvällens tungviktsmöte hittar vi på San Siro där Inter – Real Madrid drabbar samman och båda lagen är på jakt efter en seger för att avancera till slutspelet.

Hemmalaget har blandat och gett under säsongsinledningen i ligaspelet medans i Champions League har man inte nått upp till nivån man önskar. Två oavgjorda och en förlust som kom senast mot Real Madrid placerar man sig sist i gruppen. I laget har man en hel del kvalité för att vinna matcher som dessa, Lukaku, Sanchez, Lauturo Martinez är klasspelare och kan skapa en hel del framåt särskilt mot som man har gjort i flertalet av matcherna i ligan där framförallt Lukaku visat fin form och redan gjort 7 mål i ligan.

Man besitter också ett bra försvarsspel stundtals i matcherna, tex mot Torino senast låg man under med 0-2 efter dryga timmen men den ruggiga offensiven vände på steken och slutresultatet skrevs till 4-2. Till den här matchen saknar man Brozovic & Kolarov som har testat positivt för Covid-19.

Real Madrid kommer till den här matchen med två raka utan vinst i ligan, där man åkte på en rejäl omgång borta mot Valencia och förlorade med 4–1. Som många vet så har man en lång skadelista inför den här matchen. Sergio Ramos, hjärtat i Real Madrid och utan honom är man alltid ett betydligt sämre lag. Benzema skadad likaså, samt Federico Valverde som visat väldigt fin form den här säsongen. Luka Jovic har testat positivt för Covid-19 och missar matchen han med.
Senast lagen möttes vann Real Madrid med 3–2 och man var också det bättre laget. Inter som så många gånger hämtade upp ett underläge från 0–2 till 2-2 men det räckte inte när Rodrygo satte dit 3-2 i den 80:e minuten.

Jag tror Inter har goda chanser att vinna den här matchen, Real Madrid saknas en hel del spelare och ersättarna håller inte samma kvalité, ett plus för gästerna är att Casemiro förmodligen är tillbaka men det är i försvaret utan Ramos jag ser bristerna.

Inter måste vinna den här matchen för att ha någon chans att ta sig vidare och hemma på San Siro brukar man oftast vara tunga att möta. Med Lukaku,Sanchez,Martinez mot ett skadesjutet Real Madrid tror jag man kan vänta sig en hel del spel i Real Madrids straffområde.

Tittar jag på spelmarknaden så finns det fina odds för det raka spelet på Inter. Jag hittade fina 2,15 såsen på Coolbet som jag kommer investera tungt på.

Lönen har precis landat på kontot, bara att fylla på spelkontot och jobba in segern för Inter så blir det något trevligt på Black Friday-rean förhoppningsvis.

Speltips:

Speltips: Inter vinner
Odds: 2,25
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, onsdag 25 november 2020
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: