Odds inför åttondelsfinalerna i Champions League

Spelbloggare Publicerat: 2 januari 2022

Här ger vi er odds och förutsättningar inför åttondelsfinalerna i Champions League 2021/22. De första åttondelsfinalerna spelas tisdagen den 15 februari 2022.

Lottningen av åttondelsfinalerna i Champions League 2021/22 väckte en hel del rabalder och vrede på sina håll. Misstaget som begicks var att Andrej Arsjavin var att drog upp Manchester United som motståndare till Villarreal trots att förutsättningarna var tydliga på punkten att två lag från samma grupp inte kan mötas.

Hursomhelst innebar detta till slut att det första resultatet av lottningen fick göras om helt och hållet. Omlottningen är nu den giv som gäller och det innebär, bland annat, att Paris SG ställs mot Real Madrid i den första åttondelsfinalen som spelas den 15 februari 2022.

I den här artikeln tittar vi närmare på samtliga åttondelsfinaler och vad oddsen säger på förhand. Efter höstens gruppspel är det just nu Manchester City, FC Bayern och Liverpool som gäller som huvudfavoriter att ro hem Champions League-bucklan i maj 2022.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Champions League 2021/22: Odds inför åttondelsfinalerna

Spelbolaget Expekt erbjuder mängder av intressanta spelmöjligheter på Champions League till riktigt bra odds. Här följer åttondelsfinalerna i Champions League 2022 med ett urval av odds hämtade från Expekt.

Paris SG – Real Madrid

I det, på pappret, tyngsta mötet i åttondelsfinalerna gäller PSG som favoriter att ta sig vidare då det kan spelas till 1.73 gånger pengarna hos Expekt. Det motsatta, att Real Madrid slår ut PSG ges till oddset 2.15.

Sporting – Manchester City

Manchester City gäller som huvudfavoriter att vinna Champions League och är således stora favoriter mot de portugisiska mästarna Sporting Lissabon. Om Sporting slår ut Man City i det här dubbelmötet ger det hela 7.50 gånger insatsen tillbaka.

Inter – Liverpool

Här har vi också ett riktigt tungviktsmöte där Liverpool gäller som, kanske något oväntat, stora favoriter. Den som tror på Inter får ett odds på hela 3.50 gånger pengarna hos Expekt. Att Liverpool går vidare ger endast 1.30.

Salzburg – Bayern Munchen

FC Bayern har kört över allt motstånd i gruppspelet och står som klara favoriter inför det här mötet. Ett spel på att RB Salzburg slår ut de tyska mästarna ger hela 7.50 gånger insatsen medan en FC Bayern-vinst ges till oddset 1.08.

Chelsea – Lille

De regerande CL-mästarna Chelsea är storfavoriter inför mötet mot de regerande franska mästarna Lille. Att Chelsea går vidare ger 1.18 medan Lille kan spelas till 5.00 gånger pengarna hos Expekt.

Villarreal – Juventus

Juventus vann sin grupp i Champions League men har inte imponerat i Serie A så här långt. Det står emellertid som favoriter inför det här mötet där ett spel på att Juve går vidare står i 1.55. Villarreal kan spelas till oddset 2.50.

Atletico Madrid – Manchester United

Här har vi den jämnaste bataljen om vi ser till oddssättningen hos Expekt. Man United är knappa favoriter då man står i 1.80 gånger insatsen som vinnare av det här dubbelmötet. Atletico de Madrid som vinnare ger 2.00 gånger pengarna.

Benfica – Ajax

Ajax har imponerat stort under hösten och gäller som favoriter inför det här mötet. Om Benfica tar sig vidare ger det hela 3.05 gånger insatsen hos Expekt medan en Ajax-seger i dubbelmötet ges till oddset 1.38.

  spela på Champions league hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen