Odds inför gruppspelet i Champions League 2021/22

Martin Efvergren Publicerat: 12 september 2021

Här ger vi er förutsättningarna inför Champions League 2021/22. Ta del av de bästa oddsen inför höstens gruppspel i Champions League – vilka tar sig vidare och vilket spelbolag erbjuder de bästa oddsen.Vägen fram till den slutliga Champions League-finalen, som ska spelas på Estadio do Dragao i Porto den 29 maj 2022, är lång. Efter att kvalspelet är avklarat och grupperna är lottade vet vi nu i alla fall förutsättningarna inför det att turneringen drar igång på allvar under hösten. Den första omgången av Champions Leagues gruppspel spelas tisdagen den 14:e september.

Grupperna i Champions League 2021/22 är lottade enligt följande:

Grupp A: Paris SG, Manchester City, RB Leipzig och Club Brugge.

Grupp B: Liverpool, Atletico Madrid, Milan och Porto.

Grupp C: Dortmund, Ajax, Sporting och Besiktas.

Grupp D: Real Madrid, Inter, Shaktar Donetsk och Sheriff Tiraspol.

Grupp E: Bayern Munchen, Barcelona, Benfica och Dynamo Kiev.

Grupp F: Manchester United, Atalanta, Villareal och Young Boys.

Grupp G: Sevilla, Wolfsburg, Lille och FC Salzburg.

SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Odds inför Champions League 2021/22

Grupp A är nog, i konkurrens med grupp B, den på pappret starkaste gruppen av alla i säsongens Champions League. Paris SG och Manchester City är dock ganska klara favoriter att slåss om gruppsegern.

Hos CampoBet hittar vi de bästa oddsen och spelmöjligheterna på gruppspelet i Champions League. Hos dem är PSG huvudfavoriter till oddset 1.94 att vinna grupp A, tätt följt av Man City som står i oddset 2.19 som gruppvinnare.

I grupp B hittar vi de regerande spanska mästarna Atletico Madrid tillsammans med 2020 års CL-mästare Liverpool. De senare är favoriter att vinna gruppen till oddset 2.14 hos CampoBet. En gruppseger för Atletico Madrid ger 2.95 gånger pengarna medan AC Milan står i 5.00 som gruppsegrare.

Grupp C ser inte lika stark ut på förhand och där är Borussia Dortmund ganska klara favoriter till 1.56 gånger pengarna som gruppvinnare. Därefter följer Ajax till oddset 4.30.

Trots konkurrens från Serie A-mästarna Inter är Real Madrid stora favoriter att vinna grupp D. Ett spel på Real Madrid som gruppvinnare ger 1.28 gånger insatsen medan Inter ger 3.80. Turneringens största högoddsare hittar vi i Sheriff Tiraspol till oddset 100 gånger pengarna som gruppvinnare.

I grupp E är Bayern Munchen storfavoriter, vilket säger en del om Barcelonas dalande status. Ett spel på de tyska mästarna ges till oddset 1.60 medan Barca ger hela 2.95 gånger pengarna som gruppvinnare.

Manchester United förväntas vinna grupp F till ett odds på 1.58. Därefter är det jämnt mellan Atalanta (4.30) och Villareal (7.00).

Grupp G är den, på förhand, mest öppna gruppen där Sevilla gäller som favoriter till 2.50 att vinna gruppen. Wolfsburg står i 3.50 följt av Lille till 4.00 och FC Salzburg till oddset 5.40.

I Malmö FF:s grupp H har vi en tydlig favorit i de regerande Champions League-mästarna Chelsea som står i 1.57 som gruppvinnare. Andrahandsfavorit är Juventus till 2.60 medan ett spel på Malmö FF som gruppvinnare ger 40.00 gånger pengarna hos CampoBet.

Huvudfavoriter till att vinna hela turneringen är Paris SG till oddset 4.10, tätt följt av Manchester City som står i 4.50 hos CampoBet.

  spela på Champions league hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen