Speltips AC Milan – Atletico Madrid 28/9: Tätt möte

Simon Pålsson Publicerat: 28 september 2021

Atletico Madrid och AC Milan jagar båda sin första vinst i Champions League-gruppspelet den här säsongen. Vi rekar med odds den 28 september 2021.

AC Milan - Atletico Madrid

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Senast som Atletico Madrid och AC Milan gjorde upp i Champions League-sammanhang var faktiskt säsongen 2013-2014 när man fick varandra i åttondelsfinalen. Då var det klasskillnad.

Atletico Madrid vann med klara 5-1 över två matcher och framförallt 4-1 i returen på hemmaplan var en riktig show från ett Atletico Madrid som hade Diego Costa, Arda Turan och Raul Garcia som sina målskyttar.

Nu har det hänt mycket sedan dess och framförallt har Atletico Madrid cementerat sig som ett europeiskt topplag, medan AC Milan glidit allt längre ifrån sin historia. Det känns inte längre som ett reellt hot i stora tävlingar, om vi ska vara lite taskiga.

Å andra sidan var förra säsongen ett steg i rätt riktning och nu känns den italienska storklubben på väg tillbaka. Det har man visat under säsongsinledningen i Serie A, där man ligger som en del av toppstriden.

I Champions League blev det dock uddamålsförlust borta mot Liverpool direkt, 3-2, efter en svängning historia. Nu väntar Atletico Madrid, som alltid är svårslagna i Champions League.

Atletico Madrid spelade 0-0 mot FC Porto i sin premiär och man kan argumentera för att man gick in i den matchen med en försiktig inställning. Men nu tror jag att Diego Simeone har stor respekt för AC Milan och tar sig an den här matchen med samma försiktighet.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Atletico Madrid sätter tonen

AC Milan har öppnat säsongen starkt i Serie A, men förlusten direkt i Champions League har försatt laget i ett utsatt läge i gruppspelet. Det gör den här matchen så viktig.

Det som varit ett problem under inledningen på säsongen är också att man haft flera spelare skadade och därmed inte tillgängliga, däribland Zlatan Ibrahimovic. Det fortsätter att vara fysiska problem som sätter stopp för den svenske landslagsanfallaren. Det är nog tveksamt om han åker iväg på landslagssamling i oktober månad givet historiken.

Inför den här matchen är mittbacken Simon Kjaer också osäker, men det mesta pekar på att Danmarks lagkapten finns på planen här.

Alessandro Florenzi, Tiemou Bakayoko och Rade Krunic är borta med skador, men däremot är Olivier Giroud tillbaka längst fram. Han behöver göra en bra match för att AC Milan ska kunna vinna.

Stefan Savic är avstängd för bortalaget, där Thomas Lemar inte heller är redo för spel. Det återstår att se hur startelvan formeras, men med Joao Felix, Luis Suarez och Antoine Griezmann finns det alla chanser att hota framåt.

Under 2,5 mål spelas till 1.77 gånger insatsen hos Bethard. Det är närmast ett standardspel när Diego Simeones lag spelar i Europa, allra främst på bortaplan. 1-1, 0-0 eller uddamålsvinst med 1-0 åt endera håll känns väldigt troligt.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.77
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, tisdag 28 september 2021
TV:  cmoreplay logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: