Speltips AC Milan – Liverpool 7/12: Gynnsamt läge

Martin Efvergren Publicerat: 7 december 2021

AC Milan går för andraplatsen i gruppen då man gästas av klara gruppettan Liverpool i Champions League. Matchen spelas tisdagen den 7 december 2021 med avspark kl 21:00.

AC Milan – Liverpool

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inför den sista omgången av gruppspelet i Champions League är Liverpool överlägsen gruppetta. De har tagit full pott efter fem matcher och allt handlar nu om vilket av de tre övriga lagen som tar chansen och kniper andraplatsen. Porto är just nu tvåa på 5 poäng men jagas av AC Milan och Atletico Madrid som båda står på 4 poäng.

AC Milan inledde den här säsongen oerhört starkt i Serie A men i Champions League var det raka motsatsen. Det blev förlust i de tre första matcherna och läget såg inte ljust inför den senaste omgången då man ställdes mot Atletico Madrid på bortaplan. Då stod man på en poäng efter att ha kryssat hemma mot Porto. I Madrid lyckades man emellertid förbättra sina möjligheter markant då man vann den matchen med 1-0 efter ett sent avgörande av killen med det passande namnet Junior Messias.

Nu ser läget plötsligt inte alls hopplöst ut för AC Milan. I synnerhet då man har den stora fördelen av att möta ett Liverpool som egentligen inte har någonting att spela för.

Klara gruppettor var Liverpool dock redan inför den senaste omgången. Jurgen Klopp valde då att rotera i startelvan till mötet mot Porto. Likväl vann man den matchen med 2-0, vilket var ett ganska ordentligt styrkebesked.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel AC Milan

här mötet. Att Milan vinner kan spelas till cirka 2.15 gånger insatsen.

Förutsättningarna gör att jag tycker att AC Milan bör ses som rättmätiga favoriter men jag tar inte alls för givet att man kommer att vinna den här matchen. Liverpool lär bjuda på bra motstånd även om de inte ställer upp med det bästa laget.

Milan har hållit nollan i sina två senaste seriematcher och det har gjorts under 2.5 mål i deras tre senaste CL-matcher. De behöver göra en lika solid insats som man gjorde i Madrid senast om de ska lyckas lösa ta sig vidare från den här gruppen. Jag tror att även den här matchen kan bli relativt målsnål och mitt spel blir därför under 3 mål (asian handicap) till 1.77 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian)
Odds: 1.77
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, tisdag 7 december 2021
TV: 
Stream: 
cmoreplay logo

Jämför odds: