Speltips Ararat-Armenia – AIK 9/7: Champions League-kval!

Spelbloggare Publicerat: 5 juli 2019

FC Ararat-Armenia blev den första AIK-lotten i Champions League-kvalet och speltips inför det första mötet levereras av Spelbloggare.se.

Annons:

Observera att avsparken tas redan 16:00 under tisdagen och matchen ser ni enklast på Viaplay, tillsammans med resterande CL-kvalmatcher under kvällen. En höjdarkväll att se fram emot.

Så, Ararat-Armenia, vad är det för ett motstånd som AIK ställs mot? Klubben skapades faktiskt så sent som 2017, för att härommånaden vinna den armeniska förstadivisionen och med det skriva historia samt få chansen på den största fotbollsscenen i världen.

Oavsett vad är det dock, förstås, AIK som är att betrakta som storfavoriter och sådant hade fallet varit oavsett motstånd från Armenien. Huruvida det blir lika bekvämt som spelbolagen och dess oddssättare indikerar på är en annan fråga. Alltid lite ovisst i den här typen av matcher. Slutsatsen? Håll fingrarna borta från favoritspelen!

AIK har tappat viss mark i Allsvenskan, men plockade åtminstone en frisk trea när Kalmar FF besöktes på Guldfågeln Arena senast – en typisk AIK-vinst; 1-0, stabilt försvarsspel men utan större frejdighet framåt. Dyrköpt blev den också eftersom Sebastian Larsson samt Per Karlsson byttes ut skadade. Nyckelspelare som kan behöva vilas här.

”Se upp för favoritspelen – titta på målspelen”

Se upp för favoritspelen. Titta närmare på målspelen. Det är så vi tänker inför denna match på Yerevan Football Academy.

Alltid klurigt med matcher som denna och AIK ska absolut inte räkna hem det här på förhand, även om de är att betrakta som favoriter. Trots bortaplan lär solnaiterna ha en hel del bollinnehav och pressa ner motståndarna, men med hänsyn till att det väntar en retur på hemmaplan kan det bli att ta det säkra före det osäkra.

Lite av en klassisk AIK-prestation, med andra ord? Att skynda långsamt framåt och hålla defensiven tät. Glöm heller inte att nyckelspelarna i Sebastian Larsson och Per Karlsson riskerar missa matchen. Viss rotation är heller inte omöjlig, även om CL-kvalet är högt prioriterat. Tätt spelschema med bara tre vilodagar inför matchen.

På de tre matcherna efter uppehållet har AIK bara förmått att hitta nätet vid ett tillfälle, senast mot KFF, men också hållit nollan vid dubbla tillfällen. Alla har klivit under 2,5-målslinan.

Under 2,5 mål finns till fina priser och hos 888sport får vi 1,64x för spelet. Det tas omedelbart.

Annons:
  Rygga spelet hos 888sport – Få 500% extra upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,64 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport
Spelstopp: 16:00, tisdag 9/7
TV: 
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.