Speltips Atalanta – Villarreal 9/12: Direkt avgörande

Martin Efvergren Publicerat: 9 december 2021

Mycket står på spel när ett formstarkt Atalanta gästas av Villarreal i Champions League. Den framflyttade matchen spelas torsdagen den 9 december 2021 med avspark kl 19:00.

Atalanta – Villarreal

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inför den sista omgången av gruppspelet i Champions League gäller nu att den här matchen är direkt avgörande för om Atalanta eller Villarreal ska knipa andraplatsen i grupp F. Manchester United är redan klara gruppsegrare medan Villarreal ligger på andraplats med en poäng mer än Atalanta.

Förutsättningarna är därmed ganska enkla. Atalanta måste således vinna den här matchen om de ska gå vidare i Champions League medan det räcker med oavgjort för Villarreal.

Det är ett mycket formstarkt Atalanta som kommer till det här viktiga mötet. Visserligen fick man ”bara” ett kryss med sig i den senaste CL-matchen mot Young Boys men man har fem raka segrar i Serie A och tio raka matcher utan förlust.

Formmässigt ser det klart sämre ut för Villarreals del. De har bara tagit en poäng på de fyra senaste matcherna och ligger på en beskedlig 13:e plats i La Liga.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett formtoppat Atalanta

Efter en okej start på säsongen har Atalanta växlat upp på sistone och ser alltmer ut som det lag som världen (väl) lärt sig att älska. I lördags vann man toppmötet mot Napoli på bortaplan med 3-2 och dessförinnan slog man Venezia hemma med 4-0. Därmed har man närmat sig i den allt jämnare toppen av Serie A.

I Champions League har man ännu inte fått någon vidare utdelning. Senast höll man på att tappa alla poäng mot Young Boys som vände 2-1-underläge till 3-2, men i den 88:e kunde Muriel rädda en poäng.

Unai Emerys Villarreal har en sämre höst bakom sig och läget börjar nu bli en aning pressat. Mycket kan dock räddas om man lyckas ta sig vidare från den här gruppen. Men sett till vad man har presterat den senaste tiden kan det bli tufft att lyckas med det.

De här båda lagen möttes senast möttes i den första gruppspelsmatchen. Det mötet slutade 2-2 och som vanligt när Atalanta är involverade finns det anledning att tro att även den här matchen kommer bli ganska målrik.

Villarreal har dock sett något uddlösa ut på sistone och som jag ser det är det klar fördel Atalanta inför denna direkt avgörande batalj. Italienarna ses också som klara favoriter hos spelbolagen och man hade kanske önskat sig ett lite högre odds på en Atalanta-seger. Samtidigt har Atalanta sett otroligt vassa ut på sistone och jag har svårt att se hur ett formsvagt Villarreal ska kunna stå emot.

Mitt spel blir därför en rak etta, att Atalanta vinner till 1.77 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Atalanta vinner
Odds: 1.77
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, onsdag 8 december 2021
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: