Speltips Atalanta – Young Boys 29/9: Klar favorit

Axel Sjödin Publicerat: 29 september 2021

Efter den intressanta öppningen i grupp F så tar Atalanta emot Young Boys hemma i Bergamo på onsdagskvällen.

Atalanta - Young Boys

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Efter första omgången så är det ingen mindre än den förväntade gruppjumbon Young Boys som toppar tabellen efter att ha besegrat Manchester United med 2-1 hemma i Bern framför en extatisk hemmapublik. Det var Aaron Wan-Bissakas väldigt onödiga röda redan i den första halvleken som bjöd in schweizarna i matchen som de tillslut kunde avgöra i den 95:e minuten.

Young Boys är på inget sätt något lätt motstånd, men i Champions League-sammanhang får man ändå klassa dem som väldigt överkomliga och det var nog inte många som räknade med att schweizarna skulle få med sig poäng, än mindre vinna hemma mot de engelska giganterna.

De har haft en väldigt fin start på säsongen och är tvåa i den inhemska ligan och toppar som sagt grupp F efter första omgången. De har nu tre raka ligasegrar i bagaget och gott självförtroende inför resan till Italien.

Det återstår dock att se ifall de kan överraska fotbollseuropa än en gång, de har en del skador men de förväntas ställa upp med ungefär samma elva som chockade Manchester United senast. Innan det röda kortet såg det dock inte särskilt lovande ut och frågan är om inte Atalanta blir numret för stort.

US OPEN – SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG FÖR TENNIS JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu för den som ska spela på US Open 2021. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inte samma offensiv utan Muriel

Atalanta har i sin tur haft en lite knackig start på säsongen där de med nöd och näppe vann öppningsmötet mot Torino i Serie A och därefter tappade poäng mot Bologna och förlorade mot Fiorentina. Premiären i Champions League slutade i alla fall 2-2 borta mot Villarreal, vilket inte är ett dåligt resultat och därefter har även resultaten i ligan blivit bättre.

De övertygade på inget vis i deras vinst mot Salernitana men mot Sassuolo och Inter nu senast har det sett ut mer och mer som fjolårssäsongens Atalanta, men det märks att de saknar Luis Muriel i offensiven.

Det är Hans Hateboer och Muriel som är de stora avbräcken i Atalanta och ännu har inte stjärnduon Duvan Zapata och Muriel fått spela en match tillsammans under säsongsinledningen. De har inte alls haft samma utdelning som i våras ännu även om matchen mot Inter som sagt såg bra ut, men det är inte ett Atalanta som nått någon formtopp ännu.

De har dock vad som krävs för att slå Young Boys och är välförtjänt tunga favoriter i mötet i Bergamo, men troligtvis lär det inte bli det målkalas som vi är vana vid att se när Gasperinis lag spelar fotboll. Spelbolagen har höga odds på underspelen och för 1.68 hos Campobet rekar vi alltså under 3,5 mål till matchen.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1.68
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:45
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: