Speltips Atletico Madrid – Bayern Munchen 1/12: Löjligt odds

Simon Pålsson Publicerat: 1 december 2020

Nästan två gånger såsen tackar vi för inför matchen mellan Atletico Madrid och Bayern München i Champions League den 1 december 2020.

Atletico Madrid - Bayern München

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen.

Det tog inte mer än tre omgångar i princip, men fyra omgångar helt i praktiken, för den tyska maskinen Bayern München att ännu en gång vinna sin grupp och säkra ett avancemang till slutspelet i Champions League.

Kanske hade jag förväntningar på att racet om gruppvinsten skulle leva lite längre, men det faktum att man redan efter två tredjedelar säkrat sin plats i åttondelsfinalen kommer inte som en överraskning. Det är helt enkelt vad man gör – gång på gång.

Nu har man vunnit fyra raka matcher, öst in mål framåt, trummat igång det egna spelet och samtidigt inte förtagit sig. Det känns som att det finns mer att ta av, men varför göra det redan nu? Det här räckte bevisligen långt.

Atletico Madrid är en besvikelse med en vinst, två kryss och en förlust, med stora siffror mot Bayern München. Det är ett ganska svagt facit, men samtidigt går man starkt i ligaspelet. Det gör att det är lite för tidigt att hugga hårt på laget här.

Med fem poäng, två mer än Lokomotiv Moskva, lever gruppen för deras del. En vinst här skulle kanske räcka för att säkra avancemanget, och en poäng kan också spela stor roll. En förlust behöver inte heller bli så kostsam om man räknar med att FC Bayern slår ryssarna i sista omgången.

Felaktig favorit

En del av förklaringen till att man i hemmalaget inte riktigt har fått ordning på den här säsongen, som ömsom är fantastisk och leder till topplacering i La Liga, och ömsom ger direkt svaga resultat i Champions League, är att man haft svårt att bibehålla en klar kontinuitet i startelvan och matchtruppen.

Anledningen är att man har stora problem med skador och på slutet har även lite coronasmitta gjort sig gällande. Luis Suarez har exempelvis inte kunnat spela de senaste matcherna av den anledningen, vilket inte heller mittfältaren Lucas Torreira från Arsenal har kunnat göra. Båda två är högst osäkra inför den här matchen.

Hector Herrera står i samma skara, men Manuel Sanchez, Diego Costa och viktige Sime Vrsaljko är bekräftat borta. Som ni hör är det allt annat än optimala förutsättningar som råder i hemmalaget.

Bayern München får åter klara sig utan Alphonso Davies och Joshua Kimmich, men jag har svårt att se hur man ska sakna någon mer än den senare. Marc Roca är avstängd och Bouna Sarr står som osäker. Men även i det fallet är det mer en formalitet än en faktiskt försvagning att konstatera detta.

Bortalaget kan spela avslappnat, men en viss rotation är inte att utesluta med tanke på att man redan är klara för slutspelet. Frågan är om inte det kan passa laget?

När vi får 1,93 gånger smeten på X2 måste det helt enkelt synas. Det går att spela hos Betsson.

Speltips:

Speltips: X2
Odds: 1,93
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, tisdag 1 december 2020
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds:


Ingress

Atletico Madrid - Bayern München

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen.


Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  unibettv logo

Jämför odds: