Speltips Atletico Madrid – Lokomotiv Moskva 25/11: Intensiv start

Simon Pålsson Publicerat: 25 november 2020

Atletico Madrid behöver sätta spiken i kistan så tidigt det bara går mot Lokomotiv Moskva i Champions League den 25 november 2020.

Atletico Madrid - Lokomotiv Moskva

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen. Nya kunder hos Betway.


På förhand kändes det som att den här gruppen i Champions League hade två klara favoriter i Atletico Madrid och FC Bayern München, som skulle städa av motståndet och enkelt ta sig vidare till slutspelet.

Men faktum är att Atletico Madrid har haft lite svårt att hitta sina höga nivå i Europaspelet, samtidigt som man delvis krampat i ligan. Där räcker det i för sig till en topplacering efter att man vunnit många av matcherna till slut, men min känsla är att Diego Simeone inte har fått alla saker att falla på plats än.

Å andra sidan bådar det gott inför den lite mer långsiktiga framtiden, som detta Atletico Madrid rimligen kommer att kunna ha i sin hand.

Lokomotiv Moskva har två kryss, varav ett hemma mot Atletico Madrid, och har visat att man mycket väl kan ställa till det mot flera lag. Nu slåss ryssarna främst med RB Salzburg om tredjeplatsen, men gör man resultat mot Atletico Madrid lever det här hela vägen in i mål.

Atletico Madrid tar kommandot

I helgens tunga match mot FC Barcelona fick Atletico Madrid klara sig utan ett par tunga pjäser, spelare som nu inte kommer till spel i den här matchen heller. Men med tanke på att man vann ändå, 1-0 på hemmaplan, har man bevisligen förmågan att ta viktiga vinster oavsett.

Det rör sig om coronasmitta på Luis Suarez och Lucas Torreira, två spelare som anslöt till laget så sent som i somras. Vidare är Hector Herrera borta med skada, något även Sime Vrsaljko är och har varit under hela säsongsinledningen.

Det går att jämföra med bortalaget som har Fedor Smolov på skadelistan igen, men där finns också ett antal namn som varit där i stort sett hela säsongsinledningen. Boris Rotenberg, Mikhail Lysov, Stanislav Magkeev och Dimitri Barinov är inte med i den här matchen heller.

Förutom att FC Bayern München dominerar hejdlöst har det här varit en lite märklig grupp så här långt, men nu tänker jag mig att spanjorerna lägger i nästa växel för att inte bjuda in motståndet i onödan.

Atletico Madrid vinner (första halvlek) spelas till 1,65 gånger smeten hos Betway.

Speltips:

Speltips: Atletico Madrid vinner (första halvlek)
Odds: 1,65
Bolag: Betway
Spelstopp: 21:00, onsdag 25 november 2020
TV:  viasathockey logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: