Speltips Atletico Madrid – Manchester United 23/2: I samma sits

Martin Efvergren Publicerat: 23 februari 2022

Det är jämna förutsättningar när Atletico Madrid gästas av Manchester United i åttondelsfinalen av Champions League. Matchen spelas onsdagen den 23 februari 2022 med avspark kl 21:00.

Atletico Madrid – Manchester United

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Att Atletico de Madrid blandar och ger är inget epitet som varit synonymt med den här klubben de senaste åren. Nu är det dock ett faktum, vilket deras resultatrad de senaste sex matcherna, där man vunnit och förlorat varannan, vittnar om.

I den näst senaste omgången svarade man för en, på förhand, högst otippad förlust hemma mot jumbon Levante. I lördags studsade man sedan tillbaka och vann med 3-0 borta mot Osasuna. Totalt har man tagit 42 poäng efter 25 matcher och ligger på en femte plats i La Liga.

Atletico Madrid har inte stått att känna igen den här säsongen, men man lyckades ändå krångla sig vidare från gruppspelet i Champions League. Tack vare en 3-1-seger borta mot Porto knep man andraplatsen i gruppen efter ett överlägset Liverpool. Detta trots att man förlorade tre av sex matcher och endast tog sju poäng totalt.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Jämnhet saknas

Manchester United har inte heller de någon lysande säsong bakom sig. Precis som Atletico kan man säga att Man United blandar och ger utan att hitta någon riktig jämnhet i prestationerna.

Efter två sämre insatser som bara gav kryss mot Burnley och Southampton har Ralf Rangnicks manskap två segrar bakom sig. I söndags slog man rivalerna Leeds med 4-2 borta och dessförinnan vann man hemma mot Brighton med 2-0. Det gör att man just nu innehar fjärdeplatsen i Premier League.

Det här blir Rangnicks andra match i Champions League som manager för Man United. Han ledde laget i den sista gruppspelsmatchen mot Young Boys då man redan var klara för avancemang. Med en roterad elva fick man ett kryss i den matchen vilket innebar att man vann gruppen före Villarreal.

Utgången av den här åttondelsfinalen känns oviss, då inget av lagen är riktigt att lita på. Manchester United gäller emellertid som favoriter att ta sig vidare medan Atletico Madrid är favoriter i den här första matchen.

Atleticos försvarsspel är inte vad det har varit. I ligan har de släppt in 34 mål på 25 matcher vilket är sämst av alla lag på den övre halvan i La Liga. Samtidigt gör man fler mål framåt och jag tror att det kan komma att göras ett par mål även i den här matchen.

Båda lagen har också gjort mål i 6 av Man Uniteds 8 senaste matcher. Mitt spel på den här matchen blir att båda lagen kommer göra mål till 1.91 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.91
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, onsdag 23 februari 2022
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: