Speltips Atletico Madrid – Porto 15/9: Målsnålt

Simon Pålsson Publicerat: 15 september 2021

Sex raka matcher under 2,5 mål i Champions League gäller för Atletico Madrid. Nu förväntar vi oss samma sak inför mötet med FC Porto den 15 september.

Atletico Madrid - FC Porto

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Med tanke på hur Atletico Madrid har agerat på transfermarknaden den här sommaren tror jag att Diego Simeone har byggt ett lag som ska kunna konkurrera på dubbla fronter, men som nu har den offensiva spets som krävs för att äntligen kunna vinna Champions League.

Allra längst fram kommer man att formera ett anfallspar med Antoine Griezmann och Luis Suarez, två av världens absolut bästa anfallare. Det är också den typen av anfallsspelare som har förmågan att skapa någonting ur ingenting och som kan länka med varandra på ett förhoppningsvis framgångsrikt sätt.

Det öppnar för ett Atletico Madrid som ligger lågt, som inte släpper till mycket bakåt, men som har två kontringsstarka spelare längst fram som behöver en chans för att sätta dit bollen och det som blir segermålet.

Nu har Atletico Madrid öppnat med tre vinster och ett kryss, hemma mot svårspelade Villarreal, i ligaspelet. Det är en bra start på La Liga. Och om du undrade har Atletico Madrid såklart vunnit samtliga tre matcher med uddamålet.

FC Porto då? Jo, det är ett rutinerat Champions League-lag som nu väntar Atletico Madrid här. Det är ett lag som förra säsongen spelade kvartsfinal och som inte ska underskattas. I Europa spelar man ofta en kontrollerad, defensivt inriktad fotboll. Man är inte lätta att få hål på.

FC Porto har tre vinster och två kryss hemma i Portugal hittills och det gör att man är med i toppen direkt. Därför tror jag att man har stort fokus på den här bortamatchen mot Atletico Madrid.

PROVA COMEON – FÅ 100 KRONOR BONUS! ComeOn är starka på marknader som andra inte tar på lika stort allvar. Gillar du höga odds när du spelar? Då är ComeOn något för dig. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos comeon!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

En given matchbild väntar

Stefan Savic har i flera säsonger varit en bärande spelare för Atletico Madrid, men kommer inte att kunna spela den här matchen mot ett svårspelat FC Porto på hemmaplan. Anledningen är att mittbacken är avstängd.

Det öppnar för en lösning med Gimenez, Felipe och Hermoso i backlinjen och det får man säga är tre väldigt bra spelare trots allt.

Det känns faktiskt som att tappen i bortalaget är värre, med Marko Grujic och Agustin Marchesin borta från spel. Det är också så att bortalaget såklart inte har riktigt samma spets.

Om det är något vi har lärt oss om Atletico Madrid, men egentligen också FC Porto, när det kommer till Champions League-spel är det att matcherna tenderar att bli målsnåla. Det är precis vad vi anar den här gången också. Här tar vi inga risker i onödan om vi heter Atletico Madrid och FC Porto. Det är känslan.

Under 2,5 mål spelas till 1.76 gånger insatsen hos ComeOn.

  Rygga spelet hos comeon – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.76
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 21:00, onsdag 15 september 2021
TV:  cmoreplay logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: