Speltips Atletico Madrid – Salzburg 27/10: CL-drabbning

Simon Pålsson Publicerat: 27 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Båda lagen misslyckades i premiäromgången och nu möts Atletico Madrid och Red Bull Salzburg tisdagen den 27 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det blir en minst sagt komprimerad, eller åtminstone snabbspolad, variant av Champions League den här säsongen med tanke på att säsongen är försenad runt om i hela Europa. Det ska dessutom in ytterligare ett landslagsuppehåll under den här hösten, och för UEFA:s del handlar det om att försöka få in hela gruppspelet innan årsskiftet.

Så sent som för en vecka sedan spelade man den första vändan i Champions League och nu är det alltså dag igen när Atletico Madrid och RB Salzburg ska göra upp tisdagen den 27 oktober 2020.

Som det utvecklade sig i den första rundan är det ett oerhört viktigt möte för båda lagen här. Det måste man ta och erkänna. Det är hemmalaget som har mest press på sig efter att ha förlorat med hela 4-0 mot FC Bayern München i premiären.

RB Salzburg räddade till slut en poäng mot Lokomotiv Moskva, men i ärlighetens namn är det den typen av matcher som man hade behövt vinna för att kunna masa sig förbi och vidare i det här gruppspelet. Nu blir det väldigt svårt – om man inte sprattlar till i den här tuffa bortamatchen.

Rakt spel hämtas

Atletico Madrid har haft återkommande problem med skador under inledningen på säsongen, och kanske är det en delförklaring till att man haft lite svårt att hitta en jämn och hög nivå rakt över alla tävlingar så här långt in på säsongen.

Nu kommer man att sakna viktige försvararen Sime Vrsaljko, nästan ännu viktigare mittfältaren Saul Niguez och anfallaren Diego Costa. Med största sannolikhet spelar inte heller mittbacken José Gimenez hela matchen, även om en comeback ser ut att vara väldigt nära för den spelare som Manchester City jagade för några veckor sedan.

RB Salzburg å sin sida kommer med starkast möjliga lag till matchen. Efter att ha tappat poäng direkt i premiären har man halkat efter lite här, tror jag, och behöver nu göra en bra prestation för att få med sig poäng i det här tuffa bortamötet.

Atletico Madrid vinner spelas till 1,66 gånger såsen hos Casumo. I mina ögon måste man gälla som klara favoriter i den här matchen.

Annons:
  Rygga spelet hos casumo – Få 300 kronor freebet!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Atletico Madrid vinner
Odds: 1,66
Bolag: Casumo
Spelstopp: 21:00, tisdag 27 oktober 2020
TV:  viasathockey logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: