Speltips Basaksehir – PSG 28/10: Måstematch

Simon Pålsson Publicerat: 28 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Istanbul Basaksehir ställs inför den svåraste utmaningen i Champions League när laget spelar mot Paris Saint-Germain den 28 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är åter dags att sätta tänderna i fotbollen från Champions League och onsdagens matcher känns på förhand snäppet hetare än matcherna som spelas på tisdagen. Det finns åtminstone ett par smällkarameller som verkligen sticker ut på förhand.

Nu är kanske inte mötet mellan Istanbul Basaksehir och Paris Saint-Germain det allra hetaste i termer av sportslig ovisshet och utmaning, men det är någonting extra med tanke på hur det såg ut i den första omgången, som spelades så sent som förra omgången.

Då förlorade PSG nämligen hemma mot Manchester United med 1-2 efter en svag insats, och faktum är att det kändes som ett ganska rimligt resultat i paritet med insatsen och hur matchbilden såg ut.

Men det var ett ordentligt steg tillbaka för detta franska huvudstadslag, som för bara någon månad sedan faktiskt höll på att vinna hela rasket.

Men nu möter man ett Istanbul Basaksehir som man verkligen ska vara bättre än, och som förlorade med 2-0 direkt mot RB Leipzig. Det är en synnerligen svår grupp det här, så det är verkligen inte läge att tappa poäng igen för något av lagen.

PSG måste vinna

Paris Saint-Germain har i mina ögon pressen på sig inför den här drabbningen, men man får klara sig utan Juan Bernat, Lenadro Paredes, Mauro Icardi och såklart innermittfältaren Marco Veratti som varit skadad till och från sedan i somras då han missade slutspelet i Champions League.

Det här ska dock vara mestadels avbräck som man kan hantera, och den startelva som Thomas Tuchel sätter på banan bör rimligen vara bra nog för att vinna här. Det är och förblir ett lag av yttersta världsklass.

Nacer Chadli, Azubuike Okechuwku och Hasan Ali Kaldirim är spelarna som inte spelar matchen för Istanbul Basaksehir. Det är inte spelare som vi, sånär som på Nacer Chadli, kan säga att man kommer sakna jättemycket. Men det finns inte heller en bredd eller spets i det här laget som hör hemma i Champions League.

PSG vinner första halvlek spelas till 1,57 gånger smeten hos bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 spelkrediter!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: PSG vinner (första halvlek)
Odds: 1,57
Bolag: Bet365
Spelstopp: 18.55, onsdag 28 oktober 2020
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: