Speltips Bayern München – Atletico Madrid 21/10: Nästan finalklass

Simon Pålsson Publicerat: 21 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Bayern München mot Atletico Madrid onsdagen den 21 oktober 2020 skulle nästan kunnat vara finalen i Champions League den här säsongen.

  Rygga vårt speltips hos comeon!
Annons. Nya kunder hos ComeOn. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det var bara ett par fåtal månader sedan som den tyska maskinen Bayern München vann Champions League och stod där som europeiska mästare ännu en gång. Det var en storstilad slutspelsrush som man fick till under sommaren, med den enorma vinsten mot FC Barcelona som den stora matchen alla kommer att minnas för lång tid framöver.

Men nu kommer den tuffa säsongen när Bayern München ska försöka vinna en andra raka titel i Champions League, någonting som bara Real Madrid har lyckats med genom historien. Det är helt enkelt inte lätt att lyckas med det med tanke på den enorma konkurrensen.

Men i gruppspelsfasen ska det bara vara en formalitet för Bayern München, som dock öppnar gruppspelet med tuffast möjliga motstånd i form av Atletico Madrid.

Atletico Madrid är och förblir ett av Europas mest svårslagna lag, och det brukar nästan alltid bli täta matcher när Diego Simeones lag spelar. Förra året slog man ut Liverpool i slutspelet, men föll sedan snöpligt i nästa slutspelsomgång.

Här kan jag inte tänka mig någonting annat än att vi får se en riktigt tät historia. 2016 spelade man mot varandra inte mindre än fyra gånger, och underspelet (om vi lägger linan på 3 mål) satt varje gång med pengarna tillbaka en gång.

Odds på Bayern München

Bayern München har inte riktigt samma starka trupp som under förra säsongen, och har inte minst tappat två spelare som var bärande under den så imponerande slutspelsfasen i somras. Då tänker jag primärt på mittfältaren Thiago Alcantara och den mer offensiva spelaren Phillipe Coutinho. Båda spelarna återfinns i andra storklubbar.

Men det är fortsatt en stark trupp som Hansi Flick kan formera, även om Leroy Sané inte kan spela den här matchen. Det är en av sommarens förstärkningar, men på grund av en skada har vi inte fått se honom i spel än. Tanguy Nianzou står också som skadad inför den här matchen.

I bortalaget är Luis Suarez med i startelvan av allt att döma och blir otroligt viktig för att kunna ta poäng här. José Gimenez, Sime Vrsaljko och Saul Niguez är dock utanför laget. Den sistnämnda kommer att bli saknad, och det återstår att se om Lucas Torreira, som är på lån från Arsena, kan fylla hans mittfältsskor. Det är ingen enkel uppgift.

Bayern München må ha vunnit elva raka matcher i den här turneringen, men här tror jag att man kommer att behöva steppa upp för att faktiskt vinna matchen.

Under 3 mål (asian handicap) spelas till 1,75 gånger såsen hos ComeOn.

Annons:
  Rygga spelet hos comeon – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos ComeOn. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian handicap)
Odds: 1,75
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 21:00, onsdag 21 oktober 2020
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: